Sfeer creëeren voor How About Now

Een locatie helemaal eigen maken, Signploeg weet wel hoe! Een complete make-over voor How About Now, onderdeel van REBO Vastgoed. Zo plakten we een pingpongtafel met de huisstijl, bevestigden het logo aan de muur en fleurden de hal op met opvallende visuals op de muren. Op deze manier is het hele pand omgetoverd tot één geheel en creëerde we een nieuwe warme sfeer!

Sfeer creëeren

Wat een eyecatchers! How About Now is dankzij Signploeg nu niet meer te missen. Hoe we dit deden? Met peesframes zorgden we voor sfeerbeelden in de hal. Hier kunnen we zelf beelden op drukken, en daarnaast zijn peesframes geschikt voor ieder huurpand; een peesframe is namelijk supermakkelijk te verwijderen!

De pingpongtafel is meteen helemaal klaar voor gebruik. Hier plakten we een bedrukte kleurfolie over in de huisstijl van de locatie. Daarnaast bevestigden we nog een plattegrond van Utrecht en plaatsten we magnetische bordjes aan de muren in een organische vorm.

Als laatste maakten we een ontwerp voor het bevestigen van het logo op de muur. Het plaatsen van deze freesletters doen we super precies. Zo zorgen wij dat alles strak is! Een formaat als deze freesletters komt echter niet vaak voor, dus challenge accepted!

Ook benieuwd wat wij voor jouw locatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Andere projecten bekijken? Neem eens een kijkje op onze socials!

Vorig project

Carwrap en belettering voor Hey Harry Reclame

Bekijk project

Volgend project

Een gigantisch schip bestickeren voor Oudkerk BV!

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie