Je kantoor renoveren zonder verbouwing doe je zo

Tijd voor een nieuwe look in jouw kantoor? Wij hebben de perfecte oplossing voor je: printerieur. Het maakt het leven nét iets makkelijker. En mooier. Je bespaart met een printerieur namelijk enorm veel tijd en geld. Je behoudt namelijk de oude structuur van het pand, maar de uitstraling verandert volledig. In deze blog vertellen wij jou alles over ons favoriete game changer als we het over interieur hebben.

Printerieur: hoe het werkt 

Er zijn eindeloze opties als het gaat om printerieur. Met up-cylcling zorg je voor een upgrade van jouw meubels of zelfs ramen, deuren en muren. Met het gebruik van folie en verander de meubels in een handomdraai. Zo zorg je met gemak voor een andere sfeer in het pand. Goedkoper en vooraalveel duurzamer dan een verbouwing! Maar met alleen meubels ben je er natuurlijk niet. De muren willen ook wat. Met Airtex kan je alles printen wat je wil. Hierdoor kan je jouw muur écht personaliseren. Daarnaast kan je de muren een extra touch geven door een pace frame doek toe te passen. Dit kan van subtiele wanddecoratie tot een waanzinnige eyecatcher! Wil je het geheel helemaal afmaken? Dan is er ook nog raamfolie Je bezoekers weten waar ze moeten zoeken en jij hebt een opgefrist interieur. Win-win!

Alle voordelen op een rijtje

Wij zijn fan. Groot fan. Dat komt omdat printerieur een hele goede vervanger is voor een grote verbouwing. Wij werken, terwijl jij werkt. Handig! Het pand hoeft namelijk niet dicht. Signploeg regelt dat jouw printerieur, zonder overlast, er zo snel mogelijk opzit. Daarnaast is het ontzettend duurzaam. Alle ‘oude’ meubels krijgen een nieuwe uitstraling door een folie die perfect past bij jouw uitstraling. Dus: goedkoop, duurzaam en hartstikke snel. Do we need to say more?

Kom eens kijken!

In ons eigen pand hebben we veel van bovenstaande elementen toegepast. Kom gerust eens binnenwandelen om zelf de materialen te zien en voelen. Dan bespreken we gelijk wat de mogelijkheden zijn om jouw pand te ‘renoveren’. Je kunt trouwens ook een virtueel kijkje nemen in ons pand.

Wij zijn jouw ploeg als je toe bent aan een opgefrist interieur. Onze designers helpen je met het uitzoeken van de juiste folie en maken een tof en uniek ontwerp. Onze monteurs zorgen er vervolgens voor dat het superstrak wordt bevestigd. Jij hoeft alleen door te geven wat je wil, dan doen wij de rest. Bel je ons?

Lees ook

Aan het eind van het jaar budget over?

Het einde van het jaar is in zicht! Heb je een goed jaar gehad? Dan wordt het tijd om na te denken over de Belastingdienst, of eigenlijk het bedrag dat je moet overmaken. Het kan slim zijn om aan het eind van het jaar nog te investeren om je winst te drukken, anders moet je […]

Opvallen met een outdoor textieldoek doe je zo!

Als je écht een strakke uiting op de gevel van jouw bedrijf wilt hangen, hebben wij iets dat er exclusief uitziet: een outdoor textielframe. We leggen je hier graag wat meer over uit! Geen elastiek te zien Het ouderwetse spandoek ken je waarschijnlijk wel. Een doek, vaak van PVC gemaakt, wordt gespannen met elastiek in […]

goede carwrap

Hoe herken je een carwrap van hoge kwaliteit?

Als je jouw auto laat wrappen wil je natuurlijk de beste kwaliteit, om te voorkomen dat je problemen gaat krijgen met de wrap. Toch kunnen er een aantal dingen fout gaan tijdens het wrappen. Wil je weten hoe je een carwrap met een hoge kwaliteit kunt herkennen? Onze plakheld Evan legt het uit.