Antibacteriële folie Coversafe: de oplossing voor virussen?

10/02/2021

Antibacteriële folie Coversafe: de oplossing voor virussen?

Even voorstellen! Mijn naam is David Marlet en sinds 3 maanden ben ik projectmanager bij Signploeg en deels verantwoordelijk voor de sales. In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al veel bijzondere en opmerkelijke producten voorbij zien komen. Eén daarvan springt er voor mij absoluut uit, zeker in deze tijd. Ik ga het namelijk hebben over de antimicrobiële folie Coversafe. Een folie waarmee ontsmetten in coronatijd verleden tijd is! 

Effectief tegen virussen, bacterien, ziektekiemen en schimmels 

Coversafe is een zelfklevende folie met antimicrobiële eigenschappen. De folie bestaat uit micropartikels: kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes maken van vocht. Dit kan zowel vocht uit de lucht zijn als vocht dat op je handen zit. De micropartikels zorgen voor een constante ontsmetting van het oppervlak waarop de folie is bevestigd. Deze folie is effectief tegen virussen, bacteriën, ziektekiemen en schimmels. Coversafe beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding. De folie kan aangebracht worden op elk type harde ondergrond. 

Geschikt voor winkels, het openbaar vervoer en de horeca 

De antibacteriële werking maakt Coversafe uitermate geschikt voor ziekenhuizen, maar door de huidige pandemie ook zeker voor winkel en het openbaar vervoer. Denk aan drukknoppen, leuningen en de buizen waar mensen zich aan vasthouden in de bus. Bovendien is de folie huidvriendelijk en voedselveilig en kan dus ook gebruikt worden in de horeca en op evenementen.

De antibacteriële en ontsmettende eigenschappen zijn 24 uur per dag en voor 4 jaar lang stabiel. Na 4 jaar is de folie gemakkelijk en lijmrestvrij te verwijderen.  

Kortom, een ideaal product om de verspreiding van het huidige virus tegen te gaan en virussen in de toekomst te bestrijden.   

Interesse in deze antibacteriële folie? Bel David! 

Heb je naar aanleiding van dit blog een vraag over Coversafe of heb je interesse? Neem gerust contact met me op, dan vertel ik je er graag meer over! Je kunt mailen naar hello@signploeg.n of bellen via 033-25 38 125. 

offerte Meer informatie aanvragen