bakfietsen

Slim reclame maken op jouw bakfiets met Signploeg Amersfoort

Bakfietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Ze worden tegenwoordig niet alleen gebruikt om kinderen naar school te brengen, maar ook om bijvoorbeeld pakketjes of boodschappen te bezorgen in drukke steden. Het is belangrijk dat jouw bakfiets opvalt op de Nederlandse wegen, en hoe kan dat beter dan door jouw eigen huisstijl op een bakfiets te laten maken? Benieuwd wat Signploeg voor jouw bakfiets kan betekenen? We vertellen je alle details!    

Bakfietsen inzetten als reclamemiddel

Je bestickerde bakfiets inzetten als rijdend reclamemiddel? Goed plan! Een bestickerde bakfiets in jouw huisstijl valt op in het straatbeeld. Dat is niet alleen fijn als je medewerkers onderweg zijn, maar ook als hij stilstaat voor je pand. Dan functioneert hij namelijk als extra uithangbord. Ideaal! Extra fijn is dat een elektrische bakfiets ook een stuk vriendelijker is voor het milieu dan een ‘normale’ bedrijfsauto. Als je het ons vraagt een echte win-win situatie. 

Wat voor soort wraps kunnen er op jouw bakfiets?

Een toffe wrap is mogelijk op alle soorten voertuigen! Maar wat voor soort wraps bestaan er eigenlijk? En wat is mogelijk voor jouw bakfiets? We kunnen je alvast vertellen, niks is onmogelijk voor onze signmakers!  

  • Full wraps: Een full wrap geeft jouw voertuig een compleet nieuwe uitstraling. Dat betekent dat we de bakfiets helemaal onder handen nemen en dat geen plekje onopgemerkt blijft!  
  • Logo: Naamsbekendheid werven in de stad? Goed plan! Laat ons jouw logo op je bakfiets maken en word een echte blikvanger in het straatbeeld.  

Wist je dat het bestickeren van een bakfiets niet alleen dient als extra reclame, maar ook de veiligheid van de bestuurder vergroot? Glanzende, opvallende wrapfolie zorgt er namelijk voor dat je beter zichtbaar bent voor jouw andere weggebruikers.  

Voorbeeld van reclame bakfietsen

Bij Signploeg hebben we al veel ervaring met het wrappen van bakfietsen. Zo werken we doorlopend samen met bakfietsverhuurder DOCKR. Alle elektrische bakfietsen die zij verhuren moeten natuurlijk in de stijl van de huurder gewrapt worden: enter Signploeg! Binnen een mum van tijd racen ondernemers door de drukke binnenstad met hun nieuwe, gewrapte bakfiets. 

Signploeg helpt jouw met de bestickering van jouw bakfiets

Ben je ook enthousiast geworden over een bakfiets als reclamemiddel? En zie jij al voor je hoe een bakfiets in jouw huisstijl over de Nederlandse wegen racet? Signploeg in Amersfoort gaat jouw uitdaging aan! Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via  hello@signploeg.nl  of bel naar 033 25 38 125.

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie