Welkom Chenee!

11/07/2022

Welkom Chenee!

Signploeg blijft groeien. Al een tijdje is Chenee bij ons aan het werk maar het werd hoog tijd om hem te introduceren. Wij zijn namelijk erg blij met hem in ons team.

“Voorheen werkte ik bij een ander signbedrijf. Dit bedrijf werd overgenomen door een andere partij met een hele andere visie. Helaas paste die visie niet bij mij. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw bedrijf. Ik kwam Signploeg tegen en was direct enthousiast.

Nadat mijn eerste gesprek wist ik het zeker: hier zie ik mezelf zeker werken. Tijdens mijn proefdag werd dit gevoel bevestigd. Ik had het erg naar mijn zin, en inmiddels zijn we alweer weer 6 maanden verder!”

Naast dat Chenee fantastisch auto’s kan wrappen, kan hij ook ramen tinten! Deze techniek is niet makkelijk, dus het is geen overbodig luxe om iemand in ons team te hebben die dit perfect kan. Het lastige aan ramen tinten: normaal kan je folie uitrekken, waardoor je het heel strak kan plakken. Bij het tinten van ramen is het andersom; de folie krimpt. Je kan het je vast wel voorstellen, maar dat vereist dus een goede techniek. Gelukkig weet Chenee precies hoe hij dat moet aanpakken. Welkom in ons team Chenee!

offerte Meer informatie aanvragen