wat zijn de kosten van een auto wrappen? 

Wat zijn de kosten van een auto wrappen bij Signploeg?

Benieuwd naar de kosten van een auto laten wrappen? Snappen we! Iedere auto en iedere wrap die we bij Signploeg doen is anders. Daardoor zijn ook ieder kostenplaatje anders. In deze blog leggen we uit hoe de kosten van een auto wrappen in het algemeen zijn opgebouwd, hoe dat bij Signploeg zit en hoe je een indicatie van de kosten kan krijgen voor jouw auto.

Hoe is de prijs van een auto wrappen opgebouwd?

Bij vrijwel ieder signbedrijf, waaronder Signploeg, bestaan de kosten van een auto wrappen uit een aantal onderdelen. Zo zijn kosten voor het voorbereidende werk, bijvoorbeeld het printen en snijden, voor het voorbereiden van de auto die gewrapt wordt en voor het monteren van de wrap zelf. Bij Signploeg blinken we daarnaast ook uit in het ontwerpen van gave designs voor autowarps. Ook daar gaan wat kosten naartoe, maar de resultaten zijn het dubbel en dwars waard. Check voor inspiratie vooral onze projectenpagina! 

Welke factoren zijn nog meer van belang?

De kosten van een auto wrappen hangt daarnaast vaak af van de volgende factoren:

  • Type folie. Er zijn verschillende soorten folies beschikbaar voor het wrappen van een auto, die allemaal hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben. Wij werken met folie van bijvoorbeeld 3M, Avery Danison en Orafol. Welk type voor jouw wensen en jouw eisen het meest geschikt is heeft invloed op de prijs.

  • Formaat auto. Voor het wrappen van grote voertuigen is meer folie en meer tijd nodig. Logischerwijs heeft dat invloed op de eindprijs. 

  • Demontage auto-onderdelen. Voor sommige wraps of bij sommige autosoorten is het nodig om bepaalde onderdelen te demonteren om een mooi eindresultaat te behalen.

Het creatieve proces bij Signploeg

Bij Signploeg kunnen niet alleen bedrijven en particulieren terecht die al een ontwerp hebben voor hun autowrap. Wij kunnen als geen ander jouw ideeën en wensen voor een autowrap omzetten in een gaaf design! Door met jou in gesprek te gaan krijgen we een goed beeld van hoe je de uitstraling van jouw voertuig voor je ziet. Daarna gaan we aan de slag en presenteren we je het ontwerp. Samen schaven we het ontwerp nog iets bij voordat we doorschakelen naar uitvoering. Daarna is het go-time en binnen no-time staat jouw nieuw gewrapte bolide voor je klaar!

 

Wat kost een auto wrappen bij Signploeg?

Dus, wat kost een auto wrappen bij Signploeg? Om daar een goede indicatie van te krijgen kun je een offerte bij ons opvragen. Bij de aanvraag kan jij je wensen en informatie over het voertuig kwijt. Wij nemen daarna contact met je op om te laten weten wat een auto wrappen kost bij Signploeg! Vraag jouw offerte aan via deze link. Je kan ons ook bellen op 033 25 38 of mailen op hello@signploeg.nl.

Recente Lichtreclame projecten

Lichtreclame T-systems

Verlichte doosletters Wat doe je als je je pand van een flinke afstand wil laten opvallen? Juist, gevelletters! Je kunt kiezen voor verlicht of onverlicht, dikke letters of een subtiele platte variant. Het pand van T-systems staat langs de snelweg dus ook ’s avonds moest het logo goed zichtbaar zijn. Omdat de gevelletters best hoog […]

Bekijk project

Gevelreclame Rock City Brewing

Gevelreclame voor een bierbrouwerij Een mooie gevelreclame voor een goede bierbrouwerij. We love it! Een gevelreclame hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Soms is het goed om het minimalistisch en duidelijk te houden,zoals we hebben gedaan voor Rock City Brewing. Om de gevelreclame nog meer zichtbaar te maken zou je kunnen kiezen voor een verlichte versie!

Bekijk project

Gevelreclame Lifecity

Freesletters op gevel Deze freesletters geven dit pand precies de finishing touch die het nodig heeft. Een logo of quote op jouw bedrijfspand kan net voor de herkenbaarheid zorgen die het pand nodig heeft. Voor LifeCity Amersfoort heeft de Signploeg freesletters geplaatst. Naast het logo boven de entree wordt er ook een USP uitgelicht; ze zijn namelijk dé sportschool […]

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie