Reboard karton | Display reclame | Signploeg Amersfoort

Reboard

Superduurzaam materiaal gemaakt van gerecycled karton, voor maar liefst 99% biologisch afbreekbaar. Dat is reboard.

Dik en stevig

Reboard is naast duurzaam ook nog eens ultralicht en zeer stevig. Zo’n 10 of 16 mm dik. Er zijn veel mogelijkheden waarbij je reboard kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan een reboard display. Top om mee te nemen naar een beurs of evenement. Maar ook strak om neer te zetten in winkel of op kantoor.

All on board 

Dit karton is zo superstevig omdat 2 lagen karton verbonden worden door een honinggraadstructuur. Reboard karton wordt daarom ook wel vergeleken met een sandwich. Stevig genoeg om op te zitten en licht genoeg om easy aan wanden te bevestigen. Het karton is makkelijk in iedere gewenste vorm te snijden door de Signploeg en kan als een bouwpakket in elkaar worden gezet.

Wat wil jij? Een display, beurswand, freesletter, tafel, stoel, kruk, kubus? 

Recyclebaar 

Reboard is enkel- en dubbelzijdig te bedrukken. Laat onze creators jouw display ontwerpen. Maak jezelf daarmee uniek en duurzaam. Wij printen, snijden en regelen de beste boards. Dan staat je display er stevig bij op de beurs, of waar dan ook.

Met je reboard naar de beurs

Nog meer beursmateriaal nodig? De Signploeg heeft alles in stal om ervoor te zorgen dat jij opvalt in je stand. Kijk zelf wat we nog meer voor je kunnen regelen.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


Of bel ons: 033 2538125

Wij werken voor:

T-mobile-t-systems
rabobank-logo
logo-travel-xl
logo-suzuki
FonQ
logo-eurofleur
happyfood