Vloerstickers | Op de werkvloer of de beurs | Signploeg Amersfoort

Vloerstickers

Veel reclame is op ooghoogte te vinden, maar vergeet ook de vloer niet. Communicatie om overheen te stampen.

  • 20 jaar ervaring
  • Centraal in Nederland
  • Snelle doorlooptijd
  • Eigen ontwerpers, productie & monteurs

Je logo bij de receptie, duidelijke bewegwijzering in je winkel, een verkeersplan in je bedrijfshal, tijdelijke reclame in beeld, of een kekke sticker bij je beursstand. Voldoende toepassingen voor vloerstickers binnen. Laat ons meedenken en een super originele sticker voor je ontwerpen.

Onze stickers zijn van topkwaliteit, dus geen glijpartijen. De vloersticker plakt goed op een gladde onderlaag en is makkelijk en zonder lijmresten weer te verwijderen. Vloerstickers kunnen zowel binnen als buiten worden geplakt.

3D vloersticker

Met een 3d vloersticker creƫer je wel een heel tof effect. Door diepte aan te brengen, krijgt de vloer letterlijk een extra dimensie. Vloerstickers zijn er in allerlei varianten. Wat je ook zoekt, de Signploeg maakt je vloersticker.

Vloerstickers drukken doen we gewoon 

Vloerstickers drukken doen we gewoon in de stal. Onze printer print de mooiste kleuren, een 3d vloersticker lijkt levensecht. Een speciale beschermlaag over de vloersticker, zorgt ervoor dat de kleuren ook mooi blijven. Signploeg werkt strak en clean en dat zie je terug op de vloer.

Weet je al welke sticker jij wilt plakken in je winkel of bij jouw beurswand? Kijk ook naar wat de Signploeg nog meer voor je kan regelen.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?

Of bel ons: 033 2538125

Wij werken voor:

T-mobile-t-systems
rabobank-logo
logo-travel-xl
logo-suzuki
FonQ
logo-eurofleur
happyfood
Wij Sign ervoor jou