Lichtreclame - Signploeg

Lichtreclame

Richt ergens een lamp op en het wordt uitgelicht. Zo werkt het ook met lichtreclame. We willen dat jij volle bak in de spotlights staat.   

  • 20 JAAR ERVARING
  • CENTRAAL IN NEDERLAND
  • SNELLE DOORLOOPTIJD
  • EIGEN ONTWERPERS, PRODUCTIE & MONTEURS

Als je jezelf echt in de schijnwerpers wilt zetten, laat dit dan over aan de lichtexperts van de Signploeg. Het gaat niet om een paar lampjes voor zichtbaarheid. Het gaat om reclameverlichting. Een volledig uitgedacht plan met diverse lichtobjecten, lichtsoort, kleur en positie. Heb je een idee voor reclameverlichting? Wij denken mee, ontwerpen en regelen alles voor je. Zelfs vergunningen, mocht je die nodig hebben. Hoef jij alleen de lichtschakelaar nog maar om te zetten.

> Wij zijn VCA gecertificeerd en onze monteurs werken met de juiste PBM’s.

Lichtreclame borden om te shinen

Schijn je eigen merk bij met een lichtreclame bord. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een stralend middelpunt te zijn ;). En stralen doe je, als wij ons licht laten schijnen over dat van jou.

Lichtbak reclame trekt aan

Lichtbak reclame schijnt je tegemoet. Blikvangers boven de ingang van pand of winkel. Naam en logo schitteren opvallend. Zoveel licht trekt de aandacht. En dat is precies wat je wilt bereiken met reclameverlichting. Mensen komen letterlijk af op jouw licht. 

Reclameverlichting werpt een ander licht op de zaak

Ben je overtuigd van de mogelijkheden die lichtreclame voor jou heeft? Check dan onze opties. Kijk ook eens naar raambelettering << extra tof in combinatie met lichtreclame borden.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?

Of bel ons: 033 2538125

Wij werken voor:

T-mobile-t-systems
rabobank-logo
logo-travel-xl
logo-suzuki
logo-rock-city-brewing
logo-fonq
logo-eurofleur
happyfood

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per project. Er zijn een aantal factoren die de prijs beïnvloeden. Zo hangt het af van het ontwerp en materiaalkeuze waarvoor wordt gekozen, of de uiting verlicht of onverlicht is en of we diensten moeten inhuren. Denk hierbij aan een hoogwerker. We maken graag een prijsindicatie op maat.

Ja! Lichtreclame moet op de primaire stroomvoorziening worden aangesloten. Wij raden aan om dit te aan te laten sluiten door een deskundige elektricien.