Lichtreclame

Richt ergens een lamp op en het wordt uitgelicht. Zo werkt het ook met lichtreclame. We willen dat jij volle bak in de spotlights staat.   

Lichtreclame T-systems

Verlichte doosletters op hoge hoogte!

Gevelreclame Lifecity

Gevelletters voor dé sportschool van Amersfoort.

Gevelreclame Rock City Brewing

Minimalistisch en duidelijke gevelletters.

Verlichte reclame: vroeger vs. nu

We herinneren ons allemaal de ouderwetse lichtbak (TL) nog wel. Deze slurpt energie en moet je regelmatig laten vervangen. Tegenwoordig zijn veel verlichte reclames voorzien van LED verlichting. Deze gaan langer mee dan de TL balken die voorheen in de lichtbakken zaten en verbruiken minder energie. LED kun je toepassen in verschillende reclame-uitingen zoals doosletters en freesletters, maar ook een spandoek of een reclamebord kun je verlichten met LED verlichting.

Neonverlichting
Op zoek naar een retro lichtreclame? Een toepassing die voor zowel binnen als buiten geschikt is: neonverlichting. Neonlicht is de ontlading van gas in een glazen buis. De meest toffe kleuren zijn mogelijk in buizen die in ieder willekeurige vorm gebogen kunnen worden. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden met neon verlichting en ontwerpen graag een unieke verlichting voor aan jouw muur.

Ook op grote hoogte

Het maakt ons niet uit of de lichtreclame op de begane grond bevestigd moet worden of dat we één of meerdere etages hoger moeten werken. Dan schakelen we toch een hoogwerker in? We zijn VCA gecertificeerd en onze monteurs werken met de juiste PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Hierdoor wordt de lichtreclame niet alleen goed bevestigd, maar dit wordt ook nog eens veilig gedaan. Daarnaast zijn wij ook SI’BON gecertificeerd. Daaraan herken je de betere signbedrijven.

Prijzen verlichte reclame
Om je een goed beeld te geven van wat de kosten zijn van verlichte reclame, hebben we wat meer informatie nodig. Wat wil je precies uitlichten? Welke toepassing past daar het beste bij? Hoe moet het ontwerp er uit zien? Wij denken graag mee, ontwerpen en regelen alles voor je. Zelfs vergunningen, mocht je die nodig hebben. Hoef jij alleen de lichtschakelaar nog maar om te zetten. Neem je even contact met ons op?

Vrijblijvend een prijs ontvangen?
Vraag dan hier een offerte aan.

Wij zijn jouw sparringspartner voor
alle visuele communicatie.

HI, GOED DAT JE ER BENT.
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?


    WIJ WERKEN VOOR: