Neon

Neon

Neon

Neonreclame, hip en flashy. Je boodschap knalt lekker met neonlicht.

Nextslide

Neon

Neon lichtreclame is een zeer opvallende vorm van lichtreclame. Als wij aan Neon reclame denken we natuurlijk meteen aan Amsterdam en aan Las Vegas. Alles schreeuwt om aandacht met felle verlichting. Het ene reclamebord straalt nog harder en feller dan de ander. Vet! Maar er zijn nog veel meer lichtsoorten en toepassingen te bedenken met neonreclame

Offerte Over ons

Neon reclameborden

Neonlicht is de ontlading van gas [neon of een ander edelgas] in een glazen buis. De meest toffe kleuren zijn mogelijk in buizen die we in ieder willekeurige vorm kunnen buigen. Hoe zien jouw neon reclameborden eruit? Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden met neon lichtreclame. Wij ontwerpen uniek neonlicht voor je. De Signploeg monteert en bevestigt de neon reclameborden vakkundig aan je wand of gevel.

>> VCA gecertificeerd en de juiste PBM’s.

>> De Signploeg heeft het SI’BON keurmerk.

Neonreclame prijzen

Wat je ook uit wilt stralen, ook voor je neon reclameborden moet je bij ons in de stal zijn. Neon reclame prijzen geven we pas als helder is wat jij wilt. Ieder maatwerk kent zijn eigen prijs, maar ons werk is natuurlijk onbetaalbaar.

Uitgelicht

Voor FlowFabric heeft de Signploeg vette neon letters mogen plaatsen. Ziet er flitsend uit hè?

Bekijk het resultaat

Retro neon verlichting

Neon is ook onwijs retro. Dus zorg voor retro neon verlichting als dat past bij de sfeer die jij wilt neerzetten. Neon kan shinen in mooi gevormde buizen maar kan ook gebruikt worden als lichtvorm in doosletters of lichtbakken.

De Signploeg is echt een expert met lichtreclame, maar er zijn nog veel meer dingen die wij goed kunnen. Kijk ook eens bij printerieur om inspiratie op te doen. 

Top
Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Deserunt dolores optio quos aspernatur quasi, autem, repellat quis! Suscipit accusantium, corporis qui, reprehenderit laborum, quam ducimus obcaecati quisquam distinctio omnis, cumque.
Klantnaam
Gegeven door
Bekijk het project

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en stay up-to-date!

  • Instagram
  • Facebook

© Signploeg 2018 - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring