Spandoek | Signploeg Amersfoort

Spandoek

Heb je wat belangrijks te melden? Breng de boodschap dan groot over met een spandoek. 

 • 20 JAAR ERVARING
 • CENTRAAL IN NEDERLAND
 • SNELLE DOORLOOPTIJD
 • EIGEN ONTWERPERS, PRODUCTIE & MONTEURS

Dit doek span je. Om het niet tè spannend te maken, zijn er kant en klare frames te koop. Wil je je doek neerzetten in een weiland of ophangen aan de muur? Afhankelijk van de toepassing en de maat kun je een passend frame bij ons bestellen. En natuurlijk door ons montageteam laten monteren.

Buizenframe

Een buizenframe is gemaakt van allemaal losse buizen en koppelingen. Geeft ieder doek een stoere look. Makkelijk om in elkaar te zetten en later ook weer af te breken. Lekker duurzaam, want het buizenframe is herbruikbaar.

Spanframe

Een spanframe kan bestaan uit diverse buizen, maar kan ook geleverd worden als een geheel. Er zijn zelfs superfancy varianten mogelijk door er een mooie rand omheen te zetten. Zo maak je jouw spandoek met spanframe extra opvallend.

Spandoek met frame bestellen kan bij ons

Laat ons je spandoek ontwerpen. Wij drukken op de beste kwaliteit pvc. Met of zonder B1 certificaat voor de brandveiligheid. Bestel inclusief spandoekframe. Wel zo handig om alles in een keer te regelen.

Haal je spandoek met spandoekframe zelf bij ons op in de stal. Heb je liever dat wij hem leveren en direct voor je monteren? Dat kan natuurlijk ook. Signploeg spant de vetste kroon.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


  Of bel ons: 033 2538125

  Wij werken voor:

  LIDL-Logo
  T-mobile-t-systems
  rabobank-logo
  Talpa-Network-logo
  logo-suzuki
  FonQ
  Logo-DOCKR
  SEAT-LOGO

  Veel gestelde vragen

  Dit verschilt per project. Er zijn een aantal factoren die de prijs beïnvloeden. Zo hangt het af van het ontwerp en materiaalkeuze waarvoor wordt gekozen, of de uiting verlicht of onverlicht is en of we diensten moeten inhuren. Denk hierbij aan een hoogwerker. We maken graag een prijsindicatie op maat.

  Ja, voor alle uitingen die je buiten plaatst heb je een vergunning nodig. Dit zal bij jouw gemeente aangevraagd moeten worden. Heb je hier hulp bij nodig? Dan horen we het graag. Wij hebben hier vaker mee te maken gehad, dus kunnen je hier bij helpen!

  Er zal gezorgd moeten worden voor een gladde, obstakelvrije omgeving. Twijfel je over welke voorbereidingen er getroffen moeten worden? Vraag het ons!