Bewegwijzering

Wegbewijzering wijst je de juiste richting. Van ingang naar nooduitgang.

FonQ bewegwijzering

Aankleding van het distributiecentrum.

Bewegwijzering Middelbare school

Reclamezuilen in een nieuw jasje.

Wayfinding opleidingsinstituut

Parkeerborden en wayfinding in de huisstijl van Lindenhaeghe.

Wegbewijzeringsborden wijzen voor zich

Je wilt voorkomen dat bezoek als ongeleide projectielen ronddoolt, op zoek naar uitgang of toilet. Maak het zegemakkelijk. Bewegwijzering wijst de weg. Denk eens aan Schiphol. Is het niet fantastisch dat je uitkomt bij de juiste gate door het volgen van de wegbewijzeringsborden? De moeilijkheid zit ‘m eigenlijk in de vanzelfsprekendheid. Dat jij zonder nadenken bij je bestemming uitkomt. Dat maakt signing tot een uitdaging.

De Signploeg maakt bewegwijzering van wens, naar ontwerp, naar the real deal. Regel
unieke bewegwijzering. Wijs gewoon eens iets anders. Naam, pictogram of icoon. Wanneer onze borden de weg wijzen komt iedereen aan op zijn bestemming. Ook dat is strak geregeld door de Signploeg.

Bewegwijzering maken

Wegbewijzeringsborden maken, vraagt om inzicht. De Signploeg kruipt in het hoofd van de zoeker voor aanvliegroutes en type signing. Voor logistiek en veiligheid moet de bewegwijzering logisch geplaatst worden. Samen met design en productie wordt de vertaalslag naar vette bewegwijzeringsborden gemaakt. Er is veel mogelijk. Wij werken met de beste materialen en zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van wegbewijzering.

Buitenbewegwijzering > handig!
Kun je voor de deur parkeren? Wel zo handig als daar een bordje bij staat. Vanaf de parkeerplaats leiden we je naar binnen met nog meer buitenbewegwijzering. Zoek je de receptie, werkplaats of toilet? Check de signing en vind je weg.

Vrijblijvend een prijs ontvangen?
Vraag dan hier een offerte aan.

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie.

Bewegwijzering-corlaer-Signploeg-Amersfoort
HI, GOED DAT JE ER BENT.
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?


    WIJ WERKEN VOOR: