Interieur voor bedrijven | Signploeg Amersfoort

Interieur

 • 20 jaar ervaring
 • Centraal in Nederland
 • Snelle doorlooptijd
 • Eigen ontwerpers, productie & monteurs

Wij kunnen niet alleen jouw pand en terrein van buiten aankleden, maar ook het interieur kunnen wij voorzien van een nieuwe uitstraling. Dit houdt niet in dat wij alleen maar bewegwijzering kunnen leveren, maar ook de totale aankleding: wandprints, een balie in de stijl van jouw bedrijf, bedrukt textiel of het beplakken van deuren. Niets is ons te gek! Is het interieur van jouw kantoor, restaurant of kantoor dus toe aan een opfrisbeurt? Wij zijn jouw interieurploeg!

EEN GEPRINT INTERIEUR. OF ZOALS WIJ ZEGGEN: PRINTERIEUR!

Printerieur is een schone, duurzame manier voor de aankleding van jouw pand. We kunnen het hele interieur beplakken met een nieuw ontwerp. Zo toveren we soms binnen een paar uur een totaal nieuwe sfeer tevoorschijn. Handig wanneer jouw interieur toe is aan een re-styling.

Altijd al de Nachtwacht op de muur willen hebben? Dat kan! Witte pilaren een mooi printje geven? Kan ook! Een geheel interieurontwerp? Dat kan zonder breek- en sloopwerk of stofhappen. Welke stijl vind jij tof: industrieel, vintage, art deco of toch meer urban jungle? Voor elke smaak maken wij een ontwerp.

MEER DAN ALLEEN PRINTERIEUR

Naast het beplakken van een interieur, kunnen we nog meer betekenen voor jouw werkomgeving. Denk aan het bedrukken van textiel, beletteren van ramen of het plaatsen van lichtreclame (neon of LED) als eyecatcher in jouw werkomgeving. Wil je indruk maken op bezoekers of juist zorgen dat je medewerkers in een inspirerende omgeving komen te werken? Laat ons meedenken!

HOE GAAN WE TE WERK?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? We geven een advies op maat. Allereerst komen we langs om de situatie te bekijken. We meten alles goed in en maken foto’s. Afhankelijk van jouw vraag, maken we een ontwerp. Dit kan variëren van een visual tot een complete plattegrond. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.

KLOPT HET HELE PLAATJE?

Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage. Een groot voordeel is dat de zaak niet dicht hoeft en het vaak al binnen een dag gemonteerd is.

Laten we afspreken!

 Heb je al een idee wat je wilt, of moeten onze designers met je meedenken? Neem dan snel contact met ons op. Wedden dat we jouw interieur kunnen pimpen!

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


  Of bel ons: 033 2538125

  Wij werken voor:

  LIDL-Logo
  T-mobile-t-systems
  rabobank-logo
  Talpa-Network-logo
  logo-suzuki
  FonQ
  Logo-DOCKR
  SEAT-LOGO

  Veel gestelde vragen

  Dit is afhankelijk van welk materiaal gebruikt zal worden en de grootte van de opdracht. We kunnen hier geen prijsindicatie voor geven. Elk project is maatwerk. Je kunt ons altijd even bellen!

  Het ene project is het andere niet. Bij sommige projecten hebben wij een uur nodig en bij grotere projecten kan dit een paar dagen duren. Bij het maken van de afspraak geven we een tijdsindicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Ja! Onze Signploeg probeert muisstil te opereren, dus je zult zo min mogelijk overlast van ons krijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat er geboord moet worden; dit melden we uiteraard van tevoren.

  Vaak hoeft er alleen een tafel opzij geschoven te worden om een binnenwand te voorzien van een uiting. Na het bevestigen ruimen we alles netjes op, zodat je geen rommel tegen zult komen na ons bezoek. We zijn immers te gast bij jouw bedrijf!

  Nee. Onze Signploeg komt bij je langs, meet de locatie nauwkeurig in en geven deskundig advies.