Interieur voor bedrijven | Signploeg Amersfoort

Interieur

  • 20 jaar ervaring
  • Centraal in Nederland
  • Snelle doorlooptijd
  • Eigen ontwerpers, productie & monteurs

Is het interieur van jouw kantoor, restaurant of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? Wil je indruk maken op bezoekers of juist zorgen dat je medewerkers in een inspirerende werkomgeving komen te werken? Wij zijn ook jouw interieurploeg!

Interieur. Of zoals wij zeggen: printerieur!

Printerieur is een schone, duurzame manier voor de aankleding van jouw pand of een restyling. Altijd al de Nachtwacht op de muur willen hebben? Dat kan! Witte pilaren een mooi printje geven? Kan ook! Een geheel interieurontwerp? Niks is te gek! En dat zonder breek- en sloopwerk of stofhappen. Welke stijl vind jij tof: industrieel, vintage of toch meer urban jungle? Voor elke smaak maken wij een ontwerp.

Hoe gaan we te werk?

Ben jij toe aan een nieuw interieur? We geven een advies op maat. We komen dus eerst langs om de situatie te bekijken. We meten alles goed in en maken foto’s. Afhankelijk van jouw vraag, maken we een ontwerp. Dit kan variëren van een visual tot een complete plattegrond. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.

Klopt het hele plaatje?

Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage. Een groot voordeel van Printerieur is dat de zaak niet dicht hoeft en het vaak al binnen een dag gemonteerd is.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?

Of bel ons: 033 2538125

Wij werken voor:

T-mobile-t-systems
rabobank-logo
logo-travel-xl
logo-suzuki
logo-rock-city-brewing
logo-fonq
logo-eurofleur
happyfood

Veel gestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk materiaal gebruikt zal worden en de grootte van de opdracht. We kunnen hier geen prijsindicatie voor geven. Elk project is maatwerk. Je kunt ons altijd even bellen!

Het ene project is het andere niet. Bij sommige projecten hebben wij een uur nodig en bij grotere projecten kan dit een paar dagen duren. Bij het maken van de afspraak geven we een tijdsindicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Ja! Onze Signploeg probeert muisstil te opereren, dus je zult zo min mogelijk overlast van ons krijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat er geboord moet worden; dit melden we uiteraard van tevoren.

Vaak hoeft er alleen een tafel opzij geschoven te worden om een binnenwand te voorzien van een uiting. Na het bevestigen ruimen we alles netjes op, zodat je geen rommel tegen zult komen na ons bezoek. We zijn immers te gast bij jouw bedrijf!

Nee. Onze Signploeg komt bij je langs, meet de locatie nauwkeurig in en geven deskundig advies.