Interieur

Van bewegwijzering tot de totale aankleding: wandprints, een balie in de stijl van jouw bedrijf, bedrukt textiel of het beplakken van deuren. Niets is ons te gek!

Berenschot interieur

Volledige restyling van het interieur.

Signing Skoda showroom

Aankleding van een shoowroom voor Skoda.

Interieur kantoorruimte

Interieuraankleding spreekkamer Reclamestal

Raambelettering kantoor

Met verschillende vormen en technieken kantoorramen voorzien van raamfolie.

Stierenkoppen lichtbakken

Verlichting voor Restaurant Rauw in Amersfoort.

Interieur

Een geprint interieur, of zoals wij zeggen: printerieur, is een schone, duurzame manier voor de aankleding van jouw pand. We kunnen het hele interieur beplakken met een nieuw ontwerp. Zo toveren we soms binnen een paar uur een totaal nieuwe sfeer tevoorschijn. Handig wanneer jouw interieur toe is aan een re-styling.

Meer dan alleen interieur
Naast het beplakken van een interieur, kunnen we nog meer betekenen voor jouw werkomgeving. Denk aan het bedrukken van textiel, beletteren van ramen of het plaatsen van lichtreclame (neon of LED) als eyecatcher in jouw werkomgeving. Wil je indruk maken op bezoekers of juist zorgen dat je medewerkers in een inspirerende omgeving komen te werken? Laat ons meedenken!

Hoe gaan we te werk?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur? We geven een advies op maat. Allereerst komen we langs om de situatie te bekijken. We meten alles goed in en maken foto’s. Afhankelijk van jouw vraag, maken we een ontwerp. Dit kan variëren van een visual tot een complete plattegrond. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.

Klopt het plaatje?
Dan maken we een afspraak voor de montage. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij, je gasten en/of je medewerkers zo min mogelijk last hebben tijdens de montage. Een groot voordeel is dat de zaak niet dicht hoeft en het vaak al binnen een dag gemonteerd is.

Laten we afspreken!
Heb je al een idee wat je wilt, of moeten onze designers met je meedenken? Neem dan snel contact met ons op. Wedden dat we jouw interieur kunnen pimpen!

Vrijblijvend een prijs ontvangen?
Vraag dan hier een offerte aan.

Wij zijn jouw sparringspartner voor
alle visuele communicatie.

Interieur
HI, GOED DAT JE ER BENT.
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?


    WIJ WERKEN VOOR: