Inrichting Cafetaria Happy - Signploeg

Inrichting Cafetaria Happy

Galerij

Inrichting cafetaria

Wist je dat de Signploeg ook bedrijven in de horeca kan helpen bij de inrichting van hun horecazaak? Cafetaria Happy in Almere-Buiten hebben wij van een nieuw interieur voorzien. Zoals je kunt zien op de foto’s was het interieur wel toe aan een opfrisbeurt. De muren zijn voorzien van airtex, wat je kunt vergelijken met geprint behang (dit noemen we ook wel printerieur). We hebben nieuwe menuborden bevestigd, raamfolie geplakt, de balie is ingepakt met houtprint folie en de vitrine heeft een tegelprint gekregen. Met relatief een kleine ingreep kun je jouw horecabedrijf een nieuw uiterlijk geven.

Voor:

Niet alleen de signing

Het mooie aan dit project is dat we niet alleen het plakwerk hebben gedaan. Naast het beplakken van het interieur hebben we ook meubels, lampen en de verlichte plafondplaten geleverd. We zijn dus ook de Interieurploeg! Wat vind je van het eindresultaat? Strak en clean toch?

We helpen je graag!

Zoals je hieronder kunt zien is het interieur van Cafetaria Happy omgetoverd naar een lust voor het oog. De zaak oogt frisser, groter en toegankelijker dan voorheen. Is jouw horecabedrijf toe aan een opfrisbeurt? We kunnen jouw cafetaria, restaurant of hotel pimpen. Niets is ons te gek. Neem hieronder contact met ons op, dan gaan we je helpen!

Offerte

Hi, goed dat je er bent. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?    Bekijk ook