Interieurstyling Berenschot - Signploeg

Interieurstyling Berenschot

Galerij

Voor adviesbureau Berenschot uit Utrecht hebben wij een grootschalig project uitgevoerd. We hebben de gevel voorzien van opvallende gevelreclame en het interieur volledig gestyled in samenwerking met GRIP interieurprojecten. Dit hebben we gedaan met behulp van freesletters, clearview raamfolie, bedrukte textielframes, whiteboards en deurbenamingen.

Clearview raamfolie

Clearview raamfolie creëert rust en privacy in ruimtes met glaswanden. Door deze folie in het midden van de wand te monteren, creëer je privacy omdat je niet zomaar naar binnen en buiten kunt kijken. In totaal hebben we meer dan 140 meter aan clearview raamfolie gemonteerd op de glaswanden in het pand. De folie hebben we geprint in een speels en modern patroon zodat het een toevoeging is aan het interieur.

Airtex & bedrukte textielframes

Dit was een heel gaaf onderdeel van het project: de muur die de geschiedenis van Berenschot afbeeld. Het ontwerp van de wand hebben we laten bedrukken op airtex behang. Dit behang bestaat uit één stuk en wordt in zijn geheel op de muur geplakt. Er zijn dus geen naden aanwezig!

Op de airtex wand zijn acrylox bordjes gemonteerd. Deze zijn met behulp van afstandshouders op de wand gemonteerd om diepte te creëren.

Bedrukte textieldoeken

Om kleur aan te brengen in een ruimte zijn (bedrukte) textielframes met peesdoeken de ideale oplossing. De peesdoeken kunnen voorzien worden van iedere gewenste opdruk en bevorderen de akoestiek in het pand. In totaal hebben we 16 van deze textieldoeken geplaatst.

Deurbenamingen

Tot slot hebben we alle deuren in het pand voorzien van benamingen en nummers door middel van folie, zodat er een duidelijke routing aanwezig is. Zo weet iedereen zijn weg binnen het pand probleemloos weet te vinden.

Bekijk hieronder alle foto’s van dit project! Wil je jouw kantoorpand ook voorzien van een duidelijke routing, raamfolie en akoestische textielframes? Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

Offerte

Hi, goed dat je er bent. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?    Bekijk ook