Printerieur | Interieur in print | Signploeg Amersfoort

Printerieur

Geef je huidige interieur een upgrade met printerieur. Onze interieurontwerpers maken alles mogelijk.

 • 20 jaar ervaring
 • Centraal in Nederland
 • Snelle doorlooptijd
 • Eigen ontwerpers, productie & monteurs

Kan het interieur van je winkel, kantoor of bedrijfspand wel een boost gebruiken? Kies dan voor printerieur. Bestaande elementen worden opnieuw bekleed. De print kent echt geen limit. Je hebt echt iets unieks. Customize je interieur met de prints die jij in je hoofd hebt zitten of die wij voor je bedenken.

Folie voor muur tot tafel

Er zijn folies waarmee we je muur opnieuw behangen -> wallprint. De print kan direct op de vlakke muur worden gemonteerd. Met speciale interieurfolies geven we je meubilair een nieuwe look en feel. De folie die wij gebruiken, is net zo sterk als een stevige fineerlaag. Is het keukenblok in de kantine toe aan een nieuwe look? Kunnen de bureau’s in jouw kantoor wel een fris kleurtje gebruiken of ben je eindelijk van plan om de deuren aan te pakken? Wij staan voor je klaar.

Pimp it up 

Alle folies worden bij ons geprint en klaargemaakt om bij jou je interieur te pimpen. Als echte vakidioten kennen wij de laatste trends en technieken en passen die zeker toe. Een print op textiel, chillen op een zitzak die opgaat in jouw printerieur of een groot doek aan je muur met een stevig textielframe. Jij vraagt, wij draaien.

Mogen we jouw interieur upgraden?

Wil jij weten wat een dikke upgrade voor jouw interieur kan betekenen? Nodig onze creatieve specialisten eens uit. Wij kijken graag rond om met een vet plan bij je terug te komen. De creators van Signploeg ontwerpen en realiseren jouw nieuwe interieur. Wij creëren de beste versie van jouw interieur. Wij zijn jouw ploeg!

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


  Of bel ons: 033 2538125

  Wij werken voor:

  LIDL-Logo
  T-mobile-t-systems
  rabobank-logo
  Talpa-Network-logo
  logo-suzuki
  FonQ
  Logo-DOCKR
  SEAT-LOGO

  Veel gestelde vragen

  Dit is afhankelijk van welk materiaal gebruikt zal worden en de grootte van de opdracht. We kunnen hier geen prijsindicatie voor geven. Elk project is maatwerk. Je kunt ons altijd even bellen!

  Ja! Onze Signploeg probeert muisstil te opereren, dus je zult zo min mogelijk overlast van ons krijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat er geboord moet worden; dit melden we uiteraard van tevoren.

  Vaak hoeft er alleen een tafel opzij geschoven te worden om een binnenwand te voorzien van een uiting. Na het bevestigen ruimen we alles netjes op, zodat je geen rommel tegen zult komen na ons bezoek. We zijn immers te gast bij jouw bedrijf!

  Nee. Onze Signploeg komt bij je langs, meet de locatie nauwkeurig in en geven deskundig advies.