Printerieur | Interieur in print | Signploeg Amersfoort

Printerieur

Geef je huidige interieur een upgrade met printerieur. Onze interieurontwerpers maken alles mogelijk.

  • 20 jaar ervaring
  • Centraal in Nederland
  • Snelle doorlooptijd
  • Eigen ontwerpers, productie & monteurs

Kan het interieur van je winkel, kantoor of bedrijfspand wel een boost gebruiken? Kies dan voor printerieur. Bestaande elementen worden opnieuw bekleed. De print kent echt geen limit. Je hebt echt iets unieks. Customize je interieur met de prints die jij in je hoofd hebt zitten of die wij voor je bedenken.

Print op muur of tafel

Er zijn folies waarmee we je muur opnieuw behangen -> wallprint. De print kan direct op de vlakke muur worden gemonteerd. Met speciale interieurfolies geven we je meubilair een nieuwe look en feel. De folie die wij gebruiken, is net zo sterk als een stevige fineerlaag.

Is je keukenblok toe aan een nieuwe look? Kan je bureaublad wel een fris kleurtje gebruiken of ben je eindelijk van plan om die deur aan te pakken? Wij staan voor je klaar.

Alle materialen worden bij ons in de stal geprint en klaargemaakt om bij jou je interieur te pimpen. Als echte vakidioten kennen wij de laatste trends en technieken en passen die zeker toe.

> SI’BON keurmerk. Alleen voor de betere signbedrijven. 

Pimp it up 

Een print op textiel, ook vet. Chillen op een zitzak die opgaat in jouw printerieur. Of hang een groot doek aan je muur met een stevig textielframe.

 

Wil jij weten wat een dikke upgrade voor jouw interieur kan betekenen? Nodig onze creatieve specialisten eens uit. Wij kijken graag rond om met een vet plan bij je terug te komen. Onze creators ontwerpen jouw nieuwe [pr]interieur, de Signploeg realiseert en monteert. Wij creëren de beste versie van jouw interieur.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?

Of bel ons: 033 2538125

Wij werken voor:

T-mobile-t-systems
rabobank-logo
logo-travel-xl
logo-suzuki
logo-rock-city-brewing
logo-fonq
logo-eurofleur
happyfood

Veel gestelde vragen

Dit is afhankelijk van welk materiaal gebruikt zal worden en de grootte van de opdracht. We kunnen hier geen prijsindicatie voor geven. Elk project is maatwerk. Je kunt ons altijd even bellen!

Ja! Onze Signploeg probeert muisstil te opereren, dus je zult zo min mogelijk overlast van ons krijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat er geboord moet worden; dit melden we uiteraard van tevoren.

Vaak hoeft er alleen een tafel opzij geschoven te worden om een binnenwand te voorzien van een uiting. Na het bevestigen ruimen we alles netjes op, zodat je geen rommel tegen zult komen na ons bezoek. We zijn immers te gast bij jouw bedrijf!

Nee. Onze Signploeg komt bij je langs, meet de locatie nauwkeurig in en geven deskundig advies.