Restyling Rabobank Randmeren - Signploeg

Restyling Rabobank Randmeren

Galerij

De Rabobank in Nijkerk is verhuisd naar een nieuwe vleugel in het huidige pand. Rabobank schakelde Reclamestal in om het interieur concept te bedenken. De Signploeg heeft de gehele uitvoering verzorgd.

Het lokale karakter

Het lokale karakter van de Rabobank (Bank van de Stad); is een belangrijke boodschap die we in het complete interieur hebben laten terugkomen. De vergaderruimtes zijn omgetoverd tot inspirerende ruimtes met kleurrijk behang en karakteristieke vormen. De glazen wanden van de speciale spreekkamers zijn voorzien van raamfolie gecombineerd met zandstraalfolie. Om het lokale karakter te versterken zijn plattegronden van Nijkerkse wijken gebruikt als patroon voor de raamfolies. Door te combineren met zandstraalfolie creƫren we privacy in de spreekkamers.

Airtex wanden

We hebben de entree en spreekkamers voorzien van airtex wanden. De herkenbare kleuren van Rabobank, zoals oranje en blauw, zijn verwerkt in het naadloze behang (airtex) op de wanden.

Is jouw pand ook toe aan een (re)styling?

Is jouw pand ook toe aan een restyling? Onze ontwerpers staan klaar om de tofste ontwerpen te maken. Onze ploeg gaat op pad zodat jouw pand binnen no-time een totaal andere uitstraling heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gewoon eens contact met ons op!

Offerte

Hi, goed dat je er bent. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?    Bekijk ook