Wallprint

Geef sfeer aan de ruimte of maak een statement met je muurprint.

Wallprint Bergcare

Wandprint voor een paneelwand in trainingsruimte.

Wandaankleding scooterzaak

Grote wandvisual voor de aankleding van de showroom.

Wandvisual Reclamestal

Textielframes met grote full colour visuals voor de aankleding van een kantoorpand.

Grote wallprint

Saaie witte muren, kale plafonds, lange lege vlakken. Waarom zou je je ruimte niet optimaal benutten en aankleden? Geef je muur of plafond een beetje body met een toffe wallprint, fotobehang of wandvisual. Je herkent de ruimte daarna echt niet meer. Het resultaat is superstrak.

Geen suf portret aan de muur maar een giga foto op de muur. Grote muurprints worden gemaakt en gemonteerd door de Signploeg. Kan je interieur wel wat meer gebruiken dan alleen prints voor aan de muur? Kom eens inspiratie opdoen bij ons in de stal. Van wallprint, tot printerieur, tot gaafste interieur.

Prints voor aan de muur

Wallprint is een geweldige manier om een muur te laten knallen. Zet een lekkere sfeer neer met een muurprint. Ideaal in combinatie met onze andere plakmogelijkheden.

Van logo tot Nachtwacht. Of beter nog, een uniek design door ons bedacht, gemaakt en uitgevoerd. Onze printer, print hoogwaardige kleuren op een stevige, zelfklevende folie. We maken gebruik van pvc-vrij materiaal. Supersterk, stoot- en krasvast en ook nog eens makkelijk af te nemen.
 Wallprints, monteer je direct en naadloos op de vlak gestucte muur. De Signploeg plakt de vaak grote muurprints tot op de millimeter nauwkeurig. De betere moderne muurschilder ;).
Wij werken zoals we zijn: strak en clean. Dat zie je terug op je muur.

Vrijblijvend een prijs ontvangen?
Vraag dan hier een offerte aan.

Wij zijn jouw sparringspartner voor
alle visuele communicatie.

Wallprint
HI, GOED DAT JE ER BENT.
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?


    WIJ WERKEN VOOR: