Voertuigbelettering

Bestickering op alle soorten voertuigen.

Bol.com kartonvreter

Een monster dat je karton komt opvreten. Deze tijdelijke wrap heeft een reflecterende folie, verlichting, geluid en een rookmachine. Alles bij elkaar maakt dit monster een onvergetelijk indruk.

Foodtruck BLABLA

Een oude frietkar omgetoverd tot een hippie foodtruck!

Kultivate Jeep

Voor het modemerk Kultivate hebben we hun blauwe Jeep Wrangler gewrapt naar legergroen.

Vrachtwagen belettering

Ontwerp en montage voor de vrachtwagen van Leka Trading.

FonQ wagenpark belettering

Van mini Cooper tot het opnieuw wrappen van de vrachtwagens.

Bestickering op alle soorten voertuigen.

Auto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens dat is wat het meeste onze hal in wordt gereden. Volkswagen Transporter of Bugatti Veyron? 1 auto of een heel wagenpark? Alleen een logo erop of een volledige full colour wrap? In onze nieuwe professionele werkplaats in Amersfoort kunnen wij alles beletteren.

Hoe gaan we tewerk?
Heb je nog geen idee hoe je voertuig eruit moet gaan zien? Dan ben je bij de Signploeg helemaal aan het juiste adres. Onze creatieve ontwerpers maken de vetste visuals voor jouw voertuig. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.
Klopt het hele plaatje? Dan kunnen we een afspraak maken voor de montage. Hoe lang het plakken duurt hangt natuurlijk af van het ontwerp. Soms is het binnen een paar uur klaar, soms duurt het wel 2 dagen. Wij zorgen voor koffie, wifi of indien nodig vervangend vervoer.

Reclame ‘on the go’

Kilometers reclame met belettering van voertuigen. Laat jouw boodschap het land doorcrossen. Voertuigen worden gezien, de boodschap daarop maakt indruk. Maak gebruik van de mogelijkheden van voertuigbelettering. Zorg dat je ook opvalt.

Signploeg weet hoe reclame rijdt.
Wij dragen het SI’BON Keurmerk >> daaraan herken je de echte Signspecialist. Kijk naar ons en weet wat je kan verwachten. Strak en clean, dat is hoe wij werken en dat is wat wij leveren. Wij maken dat jouw merk werkt.

Vrijblijvend een prijs ontvangen?
Vraag dan hier een offerte aan.

Wij zijn jouw sparringspartner voor
alle visuele communicatie.

HI, GOED DAT JE ER BENT.
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?


    WIJ WERKEN VOOR: