Autobelettering - Signploeg

Autobelettering

Je auto bestickeren voor naamsbekendheid. In wat voor auto je ook rijdt, laat ons je auto beletteren. Dan val je tenminste echt op. Zelfs wanneer je stilstaat!

 • 20 JAAR ERVARING
 • CENTRAAL IN NEDERLAND
 • SNELLE DOORLOOPTIJD
 • EIGEN ONTWERPERS, PRODUCTIE & MONTEURS

Autobelettering

Ben je klaar voor een rijen dik publiek? Dat is namelijk wat je krijgt op een 6-baans snelweg. Door jouw auto te laten beletteren trek je de aandacht. De file wordt ineens een theater en jouw strak beletterde auto speelt de hoofdrol. Zorg dus dat jouw auto opvalt.

Opvallen met jouw auto

Wanneer jouw auto voorzien is van een opvallende autobelettering gaat iedereen jou herkennen. Handig als het om een bedrijfsauto gaat, deze verandert hierdoor in een rijdend reclamebord. Een perfect reclame item om nieuwe klanten te werven. Rijd jij door heel Nederland om klanten te bezoeken? Dit wordt ineens extra leuk, want je bent dan ook bezig met het promoten van jouw bedrijf. Win-win!

Rijdende reclame met autobestickering

Auto beletteren, striping of complete wraps met getinte ruiten, bij de Signploeg kan alles. Denk hierbij aan een logo op jouw bedrijfsauto of een complete wrap, waarbij jouw auto ineens als een opvallende bolide staat te shinen. Als je wilt nemen wij je hele wagenpark onder handen met de beste tools en volgens de laatste technieken. Auto’s beletteren doen we vaak vanuit onze werkplaats in Amersfoort, maar beletteren op locatie kan ook.

Niet alleen auto’s

Wij werken zoals we zijn: strak en clean! Naast auto’s kunnen we overigens alle voertuigen beplakken: bakfietsen, scooters, motoren, caravans, vrachtwagens, boten en zelfs vliegtuigen. Niets is ons te gek. We kunnen zelfs van jouw auto een vliegtuig maken! Daag ons uit om ook voor jouw voertuig een tof ontwerp te maken.

Wij zijn jouw ploeg.

Met bijna 20 jaar ervaring rijden er veel strakke ontwerpen van ons rond. Weet jij al hoe je erbij wil rijden? Wij maken een passend ontwerp voor je. Onze creators zijn pro’s en zorgen voor oogstrelende ontwerpen. Of het nu gaat om auto bestickering met naam en logo, full colour foto’s of bizar creatieve uitspattingen.

We zijn SI’BON gecertificeerd, waar je de beste bedrijven uit de signbranche aan kunt herkennen. Wil je weten wat het beletteren van jouw auto je gaat kosten? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


  Of bel ons: 033 2538125

  Wij werken voor:

  LIDL-Logo
  T-mobile-t-systems
  rabobank-logo
  Talpa-Network-logo
  logo-suzuki
  FonQ
  Logo-DOCKR
  SEAT-LOGO

  Veel gestelde vragen

  Ja dat doen we! Er moet dan wel een droge en stofvrije ruimte beschikbaar zijn waar onze monteurs kunnen plakken. We kunnen in heel het land komen plakken, maar houd wel rekening met eventuele extra reiskosten.  

  Voertuigbelettering is een enorm breed begrip. Dit kan liggen tussen de € 150,- en € 3000,-. Het verschilt natuurlijk nogal of je één sticker wil laten plakken of je jouw auto volledig laat inpakken. We maken altijd een voorstel en offerte op maat.

  Het grootste voordeel van plakken is dat het niet permanent is. Wil je volgend jaar weer een ander kleurtje? Dan kan dat gewoon. Je hele auto laten wrappen is bovendien goedkoper dan laten spuiten!