Carwrappen

beplak je auto’s met een speciaal soort folie. Verander van kleur of kies voor een vette print of foto design. 

Kreijne racing

Drie race auto's voorzien van eigen ontwerp full colour wrap.

GMC wrap

Gave full wrap in Amerikaanse vintage stijl.

Full Wrap BMW M5

Volledige wrap in Racing Green folie, gouden accenten en ontchroomde details!

Full Wrap BMW Z4

Geheel ingepakt in Matte Gray Aluminium.

Full Wrap BMW M5 Competition

Volledige wrap in Neo Chrome Vinyl Frozen Berry gecombineerd met zwart reflectiefolie voor een magisch eindresultaat!

Andere kleur

Het kan zijn dat je de kleur van je auto zat bent, dat je de auto in de huisstijl van jouw bedrijf wilt of dat de autodealer de auto niet in de gewenste kleur kan leveren. Je kunt er dan voor kiezen om de auto te laten spuiten, maar een carwrap is minstens zo mooi (en goedkoper)! De mogelijkheden bij carwrappen zijn namelijk eindeloos: mat, metallic, fullcolour print of flip (hierbij verandert de kleur door een andere lichtinval). Het is zelfs mogelijk om een folie te kiezen met reliëf, zoals een carbon look.

Voor het beste resultaat
Wij willen het beste resultaat leveren. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste folies die er zijn: 3M en Avery. Bij het wrappen demonteren we handgrepen, koplampen, stootlijsten en als het  nodig is bepaalde delen van het interieur, om te zorgen dat de randen van de folie niet zichtbaar zijn. Het is even een klus, maar het eindresultaat is verbluffend!

It’s a wrap!

Na het wrappen is jouw auto ingepakt en klaar om te shinen. Wat zullen de voorbijgangers omkijken naar jouw bolide! Naast dat de auto er fantastisch uitziet is de originele lak van jouw auto beschermt tegen kleine krasjes. Ideaal wanneer je een auto na een tijdje leasen weer in moet leveren bij de leasemaatschappij. De wrap is na een leaseperiode weer te verwijderen, zonder lijmsporen! Een wrap is daardoor ook geschikt voor het onder de aandacht brengen van een tijdelijke actie.

Bij ons of bij jou?
We kijken er naar uit om jouw auto te wrappen. In de meeste gevallen doen we dit in onze eigen hal. Daar kunnen we schoon werken. Dat zorgt voor het beste resultaat.  Maar het is ook mogelijk om op locatie te komen wrappen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over transport. Naast auto’s kunnen we nog meer wrappen: bakfietsen, aanhangers, bussen, vrachtwagens, touringcars, scooters, motoren, boten, kasten en zelfs deuren. Alles kan! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Vrijblijvend een prijs ontvangen?
Vraag dan hier een offerte aan.

Wij zijn jouw sparringspartner voor
alle visuele communicatie.

HI, GOED DAT JE ER BENT.
WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?    WIJ WERKEN VOOR: