Volkswagen Caddy car wrap | Signploeg Amersfoort

Volkswagen Caddy car wrap

Galerij

De combinatie van matte en glanzende folie wordt steeds populairder. Voor Nieuwzuijd Catering hebben we dit ook gedaan. Een matgroene wrap met glanzende details.

Deze wrap was aardig arbeidsintensief, maar niets te gek voor onze plakkers! De eerste matgroene laag was zo gepiept en vervolgens zijn er uit glanzend laminaat details gesneden die in een patroon op de Caddy geplakt moesten worden. Daar zijn onze plakkers druk mee bezig geweest en het resultaat mag er wezen!

How we wrap

Voordat we beginnen met wrappen hebben we aantal stappen die we doorlopen. Allereerst worden alle losse onderdelen van de Caddy gedemonteerd. Dit doen we omdat we de auto als één geheel kunnen wrappen en alle onderdelen vervolgens los. Dit zorgt ervoor dat je nergens kieren ziet bij bijvoorbeeld de handgreep of spiegels. Na het demonteren worden de auto en losse onderdelen goed schoongemaakt. Op een perfect schone auto blijft je wrap het langst zitten. We zijn heel blij als je de auto van tevoren hebt gewassen, dan hoeven we alleen nog met een speciaal middel de auto extra schoon te maken.

Heb je de Golf 7 wrap voor Nieuwzuijd Catering ook gezien?

Offerte

Hi, goed dat je er bent. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Offerte, advies, ontwerp of gewoon een vraag?    Bekijk ook