Ontchromen | Signploeg Amersfoort

Ontchromen

Bij ontchromen worden chromen onderdelen van de auto voorzien van een folie. Dit geeft een sportievere en luxere look.

 • 20 JAAR ERVARING
 • CENTRAAL IN NEDERLAND
 • SNELLE DOORLOOPTIJD
 • EIGEN ONTWERPERS, PRODUCTIE & MONTEURS

Bij het ontchromen, ook wel chrome delete genoemd, worden chromen onderdelen van de auto voorzien van een folie. Het ontchromen van auto’s wordt steeds populairder! Dat is niet zo gek, want het geeft je auto een sportievere en modernere look.

Het wrappen van de chromen onderdelen kan in elke gewenste kleur, maar de meest voorkomende is zwart of mat zwart. Door sommige accenten een kleur te geven, kan het de auto ook juist een sportief en opvallend uiterlijk geven.

Wat kan je ontchromen?

Raamlijsten

De randen om je ramen noem je raamlijsten. Bij de meeste auto’s worden deze lijsten standaard in chrome geleverd. Door deze onderdelen te ontchromen, ziet je auto er direct een stuk moderner uit!

Grille

Ook de grille van een auto is goed te ontchromen. Naast het stoerdere uiterlijk heeft dit nog een ander voordeel; je kan er eventuele schade mee wegwerken. Door steenslag (opspringende steentjes) kan de grille schade oplopen. Met een chrome delete wordt de grille voorzien van een folie en is er niets meer te zien van de schade. Je grille is weer zo goed als nieuw!

Spiegels

De spiegels van een auto hebben vaak chromen randen of soms zelf een hele chromen kap. Voor het complete plaatje is het erg mooi om ook deze chromen onderdelen zwart te wrappen of juist in de kleur van de auto.  

Deurhendels

Alle Tesla’s hebben standaard chromen deurhendels. Hierdoor zijn ze, zeker op donkere Tesla’s, erg aanwezig. Met een chrome delete los je dit op!

Combineren

Het combineren van verschillende kleuren bij het ontchromen behoort ook tot de mogelijkheden. De Mini Cooper in onderstaande afbeelding is daar een mooi voorbeeld van. Grotendeel van de chromen onderdelen is voorzien van een zwarte folie. Een aantal accenten zijn gewrapt in het rood. Gaaf resultaat toch?

Ramen tinten of blinderen

Wil je je de look compleet maken? Tint of blindeer dan je ruiten! Ruiten blinderen betekent dat we je ramen tinten met een UV-werende folie. Voor ramen blinderen maken wij gebruik van de beste materialen. En dankzij onze experts, tools en technieken zit deze strak op het raam zonder bubbeltjes of slechte snijrand.

Wij zijn ervaren, we weten precies waar we op moeten letten. Ook jouw autoruiten blinderen we met een strak genoegen. We zien je wel voorbijrijden, of juist niet.

Wij zijn jouw ploeg

Met ruim 20 jaar ervaring rijden er al veel (door Signploeg) gepimpte auto’s rond in Nederland. Benieuwd hoe we jouw bolide kunnen transformeren? Wij denken graag met je mee! Vraag een offerte aan voor alle prijsmogelijkheden.

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


  Of bel ons: 033 2538125

  Wij werken voor:

  LIDL-Logo
  T-mobile-t-systems
  rabobank-logo
  Talpa-Network-logo
  logo-suzuki
  FonQ
  Logo-DOCKR
  SEAT-LOGO

  Veel gestelde vragen

  Ja dat doen we! Er moet dan wel een droge en stofvrije ruimte beschikbaar zijn waar onze monteurs kunnen plakken. We kunnen in heel het land komen plakken, maar houd wel rekening met eventuele extra reiskosten.  

  Voertuigbelettering is een enorm breed begrip. Dit kan liggen tussen de € 150,- en € 3000,-. Het verschilt natuurlijk nogal of je één sticker wil laten plakken of je jouw auto volledig laat inpakken. We maken altijd een voorstel en offerte op maat.

  Dit ligt geheel aan het ontwerp. Dit kan van een uur tot zo’n 3 werkdagen duren. Als we het binnen een paar uur kunnen doen, kan je rustig bij ons op je auto wachten. Wij zorgen voor koffie, thee en wifi. Duurt het wat langer? Dan kunnen we indien nodig zorgen voor vervangend vervoer.