Striping met zorg voor detail | Signploeg Amersfoort

Striping

Geef je auto een sportieve look. Maak gebruik van strepen over je motorkap of dak. Kies voor een klein detail of maak een statement.

 • 20 JAAR ERVARING
 • CENTRAAL IN NEDERLAND
 • SNELLE DOORLOOPTIJD
 • EIGEN ONTWERPERS, PRODUCTIE & MONTEURS

Auto striping is een precieze klus. Signploeg is goed in details en plakt de striping tape tot op de millimeter nauwkeurig. Het resultaat is een strakke streep, zonder bubbels onder de striping stickers en een goede hechting.

Striping voor jouw auto

Bij auto striping, zijn er veel soorten tape die je kunt gebruiken. Ga voor een dunne, dikke of dubbele variant. Als wij auto striping tape aanbrengen, maken wij alleen gebruik van de beste materialen. De stickers zijn van topkwaliteit. Ze kunnen tegen de zon, regen en een ritje door de wasstraat.

striping

Streepje meer of minder

Wil je iets bijzonders? Jouw wens, onze striping. Pimp je auto eens met een two-tone. Kies voor een donker dak en een lichtere zijkant. Dat is ook auto striping. Wil je meer dan een streep? Wij laten graag zien wat we kunnen. Met striping stickers plakken we namelijk ook een Engelse vlag op het dak van je mini. Onze striping is overigens ook geschikt voor vrachtwagens, caravans en boten.

Wij zijn jouw ploeg.

Met bijna 20 jaar ervaring rijden er veel strakke ontwerpen van ons rond met autobelettering. Hoe wil jij erbij rijden? Wij maken een passend ontwerp voor je. Onze creators zijn echte pro’s en zorgen voor oogstrelende ontwerpen. Of het nu gaat om auto bestickeren met naam en logo, full colour foto’s of bizar creatieve uitspattingen

Hi, goed dat je er bent.
Waarmee kunnen we je
van dienst zijn?

Offerte, advies,
ontwerp, of
gewoon een vraag?


  Of bel ons: 033 2538125

  Wij werken voor:

  LIDL-Logo
  T-mobile-t-systems
  rabobank-logo
  Talpa-Network-logo
  logo-suzuki
  FonQ
  Logo-DOCKR
  SEAT-LOGO

  Veel gestelde vragen

  Ja dat doen we! Er moet dan wel een droge en stofvrije ruimte beschikbaar zijn waar onze monteurs kunnen plakken. We kunnen in heel het land komen plakken, maar houd wel rekening met eventuele extra reiskosten.  

  Voertuigbelettering is een enorm breed begrip. Dit kan liggen tussen de € 150,- en € 3000,-. Het verschilt natuurlijk nogal of je één sticker wil laten plakken of je jouw auto volledig laat inpakken. We maken altijd een voorstel en offerte op maat.

  Het grootste voordeel van plakken is dat het niet permanent is. Wil je volgend jaar weer een ander kleurtje? Dan kan dat gewoon. Je hele auto laten wrappen is bovendien goedkoper dan laten spuiten!