Berenschot interieur

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort7.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort6.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort8.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort9.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort10.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort11.jpg [6] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort12.jpg [7] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort13.jpg [8] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort5.jpg [9] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort4.jpg [10] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort3.jpg [11] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Interieur-Berenschot-Signploeg-Amersfoort2.jpg )

Aankleding kantoor

Voor adviesbureau Berenschot uit Utrecht hebben wij een grootschalig project uitgevoerd. We hebben de gevel voorzien van opvallende gevelreclame en het interieur volledig gestyled in samenwerking met GRIP interieurprojecten. Dit hebben we gedaan met behulp van freesletters, clearview raamfolie, bedrukte textielframes, whiteboards en deurbenamingen.

Clearview raamfolie creëert rust en privacy in ruimtes met glaswanden. Door deze folie in het midden van de wand te monteren, creëer je privacy omdat je niet zomaar naar binnen en buiten kunt kijken. In totaal hebben we meer dan 140 meter aan clearview raamfolie gemonteerd op de glaswanden in het pand. De folie hebben we geprint in een speels en modern patroon zodat het een toevoeging is aan het interieur.

Om kleur aan te brengen in een ruimte zijn (bedrukte) textielframes met peesdoeken de ideale oplossing. De peesdoeken kunnen voorzien worden van iedere gewenste opdruk en bevorderen de akoestiek in het pand. In totaal hebben we 16 van deze textieldoeken geplaatst.

Tot slot hebben we alle deuren in het pand voorzien van benamingen en nummers door middel van folie, zodat er een duidelijke routing aanwezig is. Zo weet iedereen zijn weg binnen het pand probleemloos weet te vinden.

Vorig project

Header-Web6-GetJobsDone-autobelettering-Signploeg-Amersfoort

Belettering bedrijfswagens

Bekijk project

Volgend project

Bewegwijzering

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie