DUTCH MEDIA WEEK

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/11/Asset-6@2x.png [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/11/Asset-7@2x.png [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/11/Asset-5@2x.png )

Signploeg ging de challenge aan om een duidelijke routing voor Dutch Media Week te realiseren. Dit grote event in Hilversum ontvangt jaarlijks tienduizenden bezoekers binnen een week. Aan ons de taak hen de weg te wijzen! Hoe vlieg je een dergelijk groot evement aan? Communicatie is key! Tijdens een gesprek met de klant bespreken we de wensen en behoeftes. Het bleek dat er verschillende soorten signing nodig waren, waaronder peesdoeken, signing binnen en buiten het pand, logo’s en routeborden.

Tijd om aan de slag te gaan! We baseerden onze designs op de look and feel van Dutch Media Week, zodat alles mooi één geheel vormt. We realiseerden verschillende peesdoeken waarmee je bijvoorbeeld de route kon vinden naar verschillende theaterzalen of studio’s. Maar ook maakten we grote peesdoeken met het logo en verschillende sponsoren, die als achtergrond diende voor verschillende sprekers in de theaterzaal. Met signing binnen en buiten het pand wezen we bezoekers de weg naar de verschillende workshops die gevolgd konden worden.

Met ons uitgedachte routeplan en bijbehorende signing heeft Signploeg alle bezoekers kunnen voorzien van de juiste navigatie tijdens het evenement. Top! Wil jij weten wat er voor jouw event mogelijk is? Neem contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan!

Vorig project

Trainen in stijl bij Bootyclub

Bekijk project

Volgend project

Landgoed Salentein ID. Buzz

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie