FonQ bewegwijzering

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Bewegwijzering-Fonq-Signploeg-Amersfoort-5.jpeg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Bewegwijzering-Fonq-Signploeg-Amersfoort-4.jpeg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Bewegwijzering-Fonq-Signploeg-Amersfoort-3.jpeg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Bewegwijzering-Fonq-Signploeg-Amersfoort-2.jpeg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Bewegwijzering-Fonq-Signploeg-Amersfoort-1.jpeg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Bewegwijzering-Fonq-Signploeg-Amersfoort.jpeg )

Aankleding nieuw pand

Wat doe je als je nieuwe pand wel wat meer fonQ kan gebruiken? Dan schakel je Signploeg in om deuren te beplakken, de stellingen in je magazijn te voorzien van van stelling- en peesdoeken en een reclamezuil bij de ingang te zetten!

Voor fonQ hebben wij aankleding van hun nieuwe pand mogen verzorgen. Het begint bij aankomst: dan staat daar nu een mooie reclamezuil te shinen! In het pand zijn de deuren voorzien van signing, zodat te zien is wat er achter de deur te vinden is. In het magazijn hangen 3 gigantische peesframes en de stellingen zijn uitgerust met stellingdoeken, zodat tijdens het verzamelen van producten te zien is bij welk pad je je begeeft. Ook de inpakmachine heeft meer fonQ gekregen zodat deze past bij de eigen huisstijl. We hebben overigens ook hun Mini en opleggers voor hun vrachtwagens opnieuw beplakt.

Kunnen we jou ook helpen met de aankleding van jouw pand / distributiecentrum? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Vorig project

Finitouch Race BMW

Bekijk project

Volgend project

Foodtruck BLABLA

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie