FonQ wagenpark belettering

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Vrachtwagenbelettering-Fonq-Signploeg-amersfoort-1.jpeg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Vrachtwagenbelettering-Fonq-Signploeg-amersfoort-2.jpeg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Vrachtwagenbelettering-Fonq-Signploeg-amersfoort.jpeg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Voertuigbelettering-Fonq-Signploeg-amersfoort-4.jpeg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Voertuigbelettering-Fonq-Signploeg-amersfoort-5.jpeg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Voertuigbelettering-Fonq-Signploeg-amersfoort-6.jpeg )

Belettering wagenpark FonQ

Wat doe je als je een Mini Cooper hebt in de kleuren van je huisstijl en je huisstijl gaat veranderen?
Laat hem dan (opnieuw) wrappen! Dat hebben we voor fonQ mogen verzorgen. We hebben eerst de oude folie verwijderd en de nieuwe wrap aangebracht. Zo ziet hij er weer gloednieuw uit. We hebben overigens ook een maatje groter gewrapt, namelijk de opleggers voor hun vrachtwagens. Zien ze er niet fonQ uit?

Deze opleggers hebben we op locatie beplakt, zodat deze niet langer stil hoeven te staan dan nodig is. Daarnaast is het voor de klant praktisch dat ze niet over het transport na hoeven te denken. Handig! We hebben overigens niet alleen de vrachtwagens beplakt, maar ook hun nieuwe pand!

Heb jij ook een wagenpark die wel eens een nieuw jasje mag krijgen? Laat ze dan! Een offerte aanvragen is zo gebeurd. Gewoon hieronder klikken, dan nemen we contact met je op.

Vorig project

Wandvisual Reclamestal

Bekijk project

Volgend project

Gevel- en terreinreclame

Gevel- en terreinreclame

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie