Fotoplaat ‘Stichting Dank Helden van de Zorg’

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/09/Stichting-dank-helden-van-de-zorg-fotobord-4.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/09/Stichting-dank-helden-van-de-zorg-fotobord-5.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/09/Stichting-dank-helden-van-de-zorg-fotobord-3.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/09/Stichting-dank-helden-van-de-zorg-fotobord-1.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/09/heldenwebsite_V1_FR-scaled-1.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/09/A4-Paper-PSD-MockUp-scaled-1.jpg )

Creatie 3.300 fotoplaten

Op woensdag 8 september 2021 werd door Stichting Dank Helden van de Zorg in Oisterwijk een beeld, ontworpen door de kunstenaar Kees Verkade onthuld. Een eerbetoon en dank aan alle zorgmedewerkers voor hun geweldige inzet tijdens de coronapandemie en als herdenking voor de vele slachtoffers als gevolg van deze pandemie.

Voor de stichting hebben wij het design en productie van de fotoplaat en certificaat mogen ontwikkelen. Deze fotoplaat is aan 3300 zorginstellingen in Nederland geschonken.

Om de verzending van de borden naar alle zorginstellingen te versoepelen, hebben we een klachtenpagina opgezet waar de zorginstellingen de eventuele schade kunnen melden.

De onthulling van het beeld en de fotoplaat, zijn live op omroep max uitgezonden.

Binnenkort zal er een uitgebreide projectcasus op onze website te vinden zijn.

Vorig project

Foodtruck BLABLA

Bekijk project

Volgend project

BMW-M5-Signploeg-Amerfoort-header

Full Wrap BMW M5

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie