Gevelreclame bar Amersfoort

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-8.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-7.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-6.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-5.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-3.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-2.jpg [6] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Papas-Bar-Signploeg-Amersfoort-1.jpg )

Gevelbord en verlichte doosletters

In het centrum van Amersfoort en in één van de pittoreskste straatjes van de oude stadskern, vind je Papa’s Bar. De bar betrekt maar liefst 3 monumentale panden, waaronder het voormalige pand van Popocatepetl. Omdat er aan de gevel vrij weinig ‘gesleuteld’ mocht worden, zijn we op zoek gegaan naar oplossingen die binnen de mogelijkheden vielen.

Boven de entree zijn, op een wit gespoten ijzeren frame, verlichte doosletters gemonteerd. Deze letters zijn voorzien van block out folie. Zo zijn ze overdag zwart, maar zodra ze aangezet worden, zijn de letters helder wit. 

Geheel in stijl van het concept én interieur van Papa’s Bar in Amersfoort, hebben we ook een dubbelzijdig gevelbord ontworpen. Zowel het ontwerp als het systeem hebben we zelf samengesteld en uitgevoerd. Krijgen jullie hier ook een Peaky Blinders gevoel van?  

Vorig project

Gevelbelettering showroom

Bekijk project

Volgend project

Gevel reclame Amersfoort

Gevelreclame Cohedron

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie