Gevelreclame Kattenberg Verhuizingen

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/04/14-scaled.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/04/b3d2a49b-e3a4-4527-aba3-100bbaade2ea-1-e1680698945422.jpg )

Mondial Kattenberg Verhuizingen gaat zelf verhuizen! Voor hun nieuwe vestiging zochten ze een partij die hun naam op de gevel kon realiseren. en de laadplekken voor de vrachtwagens kon voorzien van docknummers. Say no more! Signploeg steekt de handen graag uit de mouwen.

Voor de herkenbaarheid van het pand kiezen we er samen met de klant voor om de naam in verlichte  doosletters op de voorgevel te maken, boven de ingang van het kantoor en de expeditie. We gaan voor witte letters, met een oranje zijkanten en een oranje profiel: dat past het best bij de kleuren van Kattenberg Verhuizingen. De verlichting is Power LED, wel zo duurzaam.

Daarnaast gaan we, voor de aankleding van de zijkant van het pand, voor witte onverlichte doosletters die we op een bestaande, oranje trespa ondergrond plaatsen. Maar daar stopt het niet, want de verhuizers maken gebruik van de nodige vrachtwagens en hebben zodoende veel laad- en losplekken. Voor deze docks heeft Signploeg de nummering geregeld, zodat voor de chauffeurs duidelijk is waar ze moeten zijn.

De nieuwe gevel van Kattenberg Verhuizingen is dus helemaal klaar voor de toekomst. Benieuwd wat voor gevelreclame Signploeg nog meer maakt? Bekijk onze andere projecten! : https://signploeg.nl/projecten/

Vorig project

gevelbelettering en routing movement gym

Gevelbelettering en routing Movement Gym Amersfoort

Bekijk project

Volgend project

Nexxt! Lighting gevelreclame

Unieke raambestickering voor Nexxt! Lighting

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie