Interieur kantoorruimte

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Web1-interieur-woonkamer-Signploeg-Amersfoort.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Web2-interieur-woonkamer-Signploeg-Amersfoort.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Web3-interieur-woonkamer-Signploeg-Amersfoort.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Web4-interieur-woonkamer-Signploeg-Amersfoort.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Web5-interieur-woonkamer-Signploeg-Amersfoort.jpg )

Aankleding spreekkamer

Dat vergaderruimtes niet meer saai hoeven te zijn weten we allang! In de ‘woonkamer’ van Reclamestal mocht een nieuw ontwerp komen. Omdat de linker- en rechterwand onderbroken worden door een pilaar, hebben we voor beide kanten een eigen ontwerp gemaakt.
Op de linkerwand is er gebruik gemaakt van matte en glanzende folie achter een breed whiteboard. Het speelse effect van mat en glans valt op zonder af te leiden van het bord.
Op de rechterwand is er gespeeld met behang uit één stuk en 3D elementen door middel van plaatmateriaal.De eenheid van beide wanden zit hem in de vlakverdeling en kleur.
Twee verschillende ontwerpen die toch als één voelen!

Check hier ook hoe we de ramen en de entree van het kantoor hebben aangepakt!

Vorig project

Volgend project

Interieur Noaber Foundation

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie