Interieur Rabobank

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort9.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort8.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort7.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort6.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort5.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort4.jpg [6] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort3.jpg [7] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort2.jpg [8] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/06/Rabobank-Harderwijk-interieur-Signploeg-Amersfoort1.jpg )

Interieuraankleding Rabobank

Een verhuizing van het kantoor brengt vaak veel rompslomp met zich mee maar is ook een uitgelezen kans om het interieur weer een nieuwe look te geven! Een nieuwe ontvangstruimte, lege vergaderruimtes en kale werkplekken;
voor Rabobank Harderwijk hebben we meegedacht in het ontwerp en de uitvoering van de aankleding van hun nieuwe pand. Uiteraard heeft de ontvangstbalie de bekende Rabobank uitstraling. De freesletters op de balie en op de muur, de oranje folie baan en de tekst welkom, geven de ruimte direct al een hele andere look. Voor het kantoor en de vergaderruimtes waren we een stukje vrijer. Zo zijn de wanden voorzien van airtex behang uit één stuk. Detail: het behang loopt achter de verwarming en de glazen wand door. Op de raampartijen van de vergaderruimtes is met een lijnenspel, een grafische vertaling van de wijken van Harderwijk, wit geprint op clearview folie.

Vorig project

Interieur Noaber Foundation

Bekijk project

Volgend project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie