Landgoed Salentein ID. Buzz

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/11/IMG_1245.png [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/11/IMG_1258.png [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/11/IMG_1267.png )

Een bus omtoveren tot een eyecatcher op de weg: challenge accepted. De uitdaging was om een ID. Buzz te voorzien van een opvallende luxueuze uitstraling, die past bij de stijl van Landgoed Salentein. Als eerst hebben we de wensen van Landgoed Salentein besproken, vervolgens zijn we aan de slag gegaan.

Om de wrap de perfecte vorm te geven zodat deze naadloos aansluit, worden de vormen van de ID. Buzz uitgesneden. Nadat we al het overbodige folie hadden verwijderd en de uitgesneden vormen op de juiste plek lagen, konden we aan de slag met het wrappen van de ID. Buzz.

Om de carwrap de gewenste uitstaling te geven, is er samen met Landgoed Salentein gekozen voor koperkleurige folie met een satin finish. Hierbij is de keuze gemaakt om alleen de bovenkant van de ID. Buzz te beplakken met de koperkleurige folie, met als resultaat een extra luxe uitstraling. Door het logo op de zwarte onderkant toe te voegen, springt deze er extra uit!

Met veel enthousiasme en trots kijken we terug op dit project met een mooi resultaat. We zijn blij dat Landgoed Salentein ons de kans en mogelijkheid heeft gegeven om dit project uit te voeren. Signploeg gaat jouw uitdaging aan en denkt graag met je mee. Ben jij toe aan een eyecatcher op de weg? Challenge accepted!

Vorig project

DUTCH MEDIA WEEK

Bekijk project

Volgend project

Opvallende signing in de etalage

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie