Gevelbelettering en routing Movement Gym Amersfoort

Nieuwe gevelletters en routing voor Movement Gym

Ook bedrijven met een minimalistische stijl kunnen bij ons terecht! High-end sportschool Movement Gym Amersfoort klopte bij Signploeg aan voor nieuwe gevelbelettering en routing van het pand.

In de ontwerpfase van de belettering verkenden we veel opties: van grote, verlichte doosletters in de voortuin tot robuuste letters voor de gevel. Maar het matchte niet helemaal met de chique zen-uitstraling van Movement Gym. Dus gooien we het over een andere boeg! Boven de ingang straalt de naam nu in kleine, verfijnde lichtletters, volledig in lijn met de stijl van de gym.

Het pand van Movement Gym is best groot en heeft vijf verdiepingen waar van alles te ontdekken valt. Duidelijke routing is dan wel zo handig. Zo weet de fanatieke sporter wat hij waar kan doen. Dus een duidelijk ontwerp, dat tegelijkertijd rustig en minimalistisch is? Challenge accepted! Het resultaat mag er zijn. Door de cijfers en letters te printen in het kenmerkende Movement Gym-font en dat strak te plakken, rechtstreeks op de betonnen muren, is de routing zowel helder als stijlvol.

Kan jouw pand ook wel wat bewegwijzering gebruiken? Of ben je toe aan nieuwe gevelletters? Binnen een paar klikken vraag je een offerte bij ons aan en bekijken we samen de mogelijkheden.

Vorig project

Gevelreclame en barniervlaggen voor LifeCity

Bekijk project

Volgend project

Gevelreclame Kattenberg Verhuizingen

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie