Signing Skoda showroom

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-1.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-3.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-2.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-5.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-6.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-10.jpg [6] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort-11.jpg [7] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Skoda-Showroom-gevel-en-terrein-Signploeg-Amersfoort.jpg )

Gevel en terrein signing Skoda showroom

Door een verhuizing van Hoogland naar Amersfoort, had SKODA signing voor de nieuwe locatie nodig. Van ontwerp tot uitvoering hebben we deze signing voor hen verzorgd.

Zo was het belangrijk dat zowel de voorkant als de ingang beter zichtbaar zouden zijn. De raampartij hebben we beplakt met groene clearview folie. Het voordeel van deze folie is dat je geen lichtverlies hebt én je kijkt niet tegen een witte lijmlaag aan.

Niets is voor bezoekers frustrerender dan het niet kunnen vinden van de ingang. Omdat bij deze showroom de eentree net om de hoek zit, hebben ook hier goed naar gekeken. Met plaatmateriaal is er een boog gecreëerd om de ingang, niet meer te missen!

Ook de werkplaats is aangepakt. De grote ruimte moest opgedeeld worden in kleinere werkplekken maar zonder dat het een permanente verandering zou zijn. Je ziet het misschien niet meteen, maar door buizen frames met grote doeken zijn afscheidingen gecreëerd. Zo hebben we op een flexibele manier een grote werkplaats ingedeeld in kleinere ruimtes.

Vorig project

Safety car

Bekijk project

Volgend project

Suzuki-front-striping

Striping Suzuki

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie