Stierenkoppen lichtbakken

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Stierenkoppen-lichtbak-RestaurantRauw-Signploeg-Amersfoort.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Stierenkoppen-lichtbak-RestaurantRauw-Signploeg-Amersfoort1.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Stierenkoppen-lichtbak-RestaurantRauw-Signploeg-Amersfoort2.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Stierenkoppen-lichtbak-RestaurantRauw-Signploeg-Amersfoort3.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Stierenkoppen-lichtbak-RestaurantRauw-Signploeg-Amersfoort4.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/08/Stierenkoppen-lichtbak-RestaurantRauw-Signploeg-Amersfoort5.jpg )

Verlichting restaurant Rauw


Deze heethoofden hangen met zijn 18en verdeeld over 3 cirkelvormige frames aan het plafond van restaurant Rauw in Amersfoort.

De lichtbakken in de vorm van een stierenkop bestaan uit een gelast aluminium profiel dat in de vorm van een stierenhoofd is gebogen. Om de kleur te laten passen in het interieur, zijn ze rood gespoten.

De koppen zijn 12 cm diep en aan de binnenkant voorzien van LED verlichting.
Door de opaalplaat waarmee de kop is afgedekt, ontstaat er difuus licht en kijk je niet rechtstreeks de lichtbron in.

Alle 3 de frames hangen aan het plafond door middel van staalkabels én zijn aangesloten op een dimmer. Zo kan je op ieder moment zelf de sterkte van de verlichting bepalen.

Vorig project

Full wrap The Car Spa

Bekijk project

Volgend project

Uber Freight

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie