Terrein signing H-Park

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-1.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-2.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-4.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-5.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-6.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-7.jpg [6] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-8.jpg [7] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/H-park-Gevel-terrein-Signploeg-Amersfoort-9.jpg )

Terrein signing H-Park

Niet alleen de gevel en het interieur van een bedrijfspand is belangrijk. Minstens zo belangrijk is de routing en aankleding op het terrein er omheen. Bezoekers moeten direct kunnen zien waar ze moeten zijn, waar ze kunnen parkeren en waar de ingang is.

Op het terrein voor het pand van H-Park, staan nu nog weinig planten, maar in de zomer zal het vol staan met groen. Ook dan moeten de bezoekers direct kunnen zien waar ze heen moeten. Aan het begin van het terrein is daarom een duidelijke en opvallende zuil, geheel in huisstijl geplaatst. Ook de parkeerbordjes zijn in dezelfde kleurstelling ontworpen.

Daarnaast is er bij dit pand gekozen om het logo, in neonverlichting, aan de binnenzijde van de pui te plaatsen. Dit past super goed bij de look en feel van het pand en valt super goed op, zowel overdag als ’s avonds!

Vorig project

Talpa-StukTV-dePolitieachtervolging-autobelettering-Signploeg-4

Talpa – StukTV ‘De politie achtervolging’

Bekijk project

Volgend project

Tesla ontchromen

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie