Unieke raambestickering voor Nexxt! Lighting

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/05/AAIMG_4483site.png [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/05/AAIMG_4489-bewerkt.png )

Voor unieke lichtplannen moet je bij Nexxt! Lighting zijn. Al 12 jaar zijn ze steengoed in wat ze doen. Maar Nexxt! Lighting is klaar om verder te groeien. De hele gevel, ruim zeven meter hoog en zeventien meter breed, is daarom door Signploeg in een nieuw jasje gestoken! Voor de ontwikkeling van de stijl doorliep Nexxt! Lighting een rebranding bij onze stalgenoten Stal Creatief Bureau. Die stijl, die onder meer ook doorgevoerd wordt op hun nieuwe website, heeft Signploeg vervolgens meegenomen in het ontwerp van de gevel. Het is de kers op de taart om de rebranding sterk neer te zetten!

Meerdere dagen zijn de signmakers van Signploeg op pad geweest om de klus te klaren. Er is gekozen voor zogenaamd gegoten folie. Met behulp van een plotter hebben wij het design op maat gesneden.  Zo we op locatie efficiënt plakken en garanderen we een lage foutmarge. Het eindresultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Het Sjaloet in Amersfoort is een eye-catcher rijker!

Is jouw bedrijfspand aankleden onze volgende uitdaging? Neem contact met ons op, dan verkennen we de mogelijkheden!

Vorig project

Gevelreclame Kattenberg Verhuizingen

Bekijk project

Volgend project

Boombankjes Amersfoort

Boombankjes ‘Dieren in de Stad’

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie