Vrachtwagen belettering

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Leka-trading-vrachtwagenbelettering-Signploeg-Amersfoort.jpeg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Leka-trading-vrachtwagenbelettering-Signploeg-Amersfoort-3.jpeg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Leka-trading-vrachtwagenbelettering-Signploeg-Amersfoort-2.jpeg )

Belettering Leka Trading

Leka Trading is sinds 2005 dé leverancier voor al jouw opslag- en transportmiddelen. Waar ze voor gaan? Een goed en degelijk product afleveren en een snelle service met goede afspraken. De voertuigen moeten dan wel matchen met het merk. Aan ons de taak om de vrachtwagen van Leka Trading van A tot Z te voorzien van belettering.

Hoe gaaf is dit eindresultaat? Zowel het ontwerp als de montage is door onze vakmensen geregeld. De belettering op de bak is aangebracht met Orajet 3651 film. Het beeld loopt van de bak ook door op de cabine. Daarvoor is gewerkt met een 3M car wrap serie. Zo is de gehele vrachtwagen voorzien van de juiste huisstijl. Heb jij de vrachtwagen al zien rijden?

Ook toe aan een nieuwe look voor jouw vrachtwagen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag! Hoe drink jij je koffie?

Vorig project

Voertuigbelettering

Voertuigbelettering

Bekijk project

Volgend project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie