Van Gelder B.V.

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/12/van-gelder-belettering-asfalt-verspreider-1-scaled.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG-7598-scaled.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG-7590-scaled.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG-7587-scaled.jpg )

Van Gelder is de full-service infrapartner voor Nederland. Met hun infra-oplossingen dragen ze bij aan de slimme, duurzame en veilige openbare ruimte van de toekomst. En daar horen natuurlijk ook elektrische voertuigen bij. Zo is Van Gelder de eerste in Nederland met een elektrische asfaltspreidmachine. Nice! Aan Signploeg de vraag of wij deze last minute volledig willen wrappen in de juiste huisstijl.

Challenge accepted! Als we het hebben over unieke projecten, dan hoort deze daar zeker bij! De planning is aangepast, let’s go. We zijn begonnen met het geel wrappen van de frames met daarop het logo. Door alles in de huisstijl van Van Gelder te wrappen, is deze elektrische asfaltverdeler een unieke blikvanger op de Nederlandse wegen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het kenbaar maken van duurzame oplossingen voor een duurzamere wereld.

Vorig project

Volgend project

Menkveld Bouw

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie