Gevel en terrein

Van een vlag voor de deur tot je logo in doosletters op het pand. We denken graag mee hoe we jouw bedrijfspand en terrein zichtbaarder kunnen maken. Verlicht of onverlicht. Warm licht of neon. Laat iedereen zien waar jouw bedrijf mee bezig is!

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per project. Er zijn een aantal factoren die de prijs beïnvloeden. Zo hangt het af van het ontwerp en materiaalkeuze waarvoor wordt gekozen, of de uiting verlicht of onverlicht is en of we diensten moeten inhuren. Denk hierbij aan een hoogwerker. We maken graag een prijsindicatie op maat.

Vanaf het moment van het eerste contact zal het ongeveer 1 tot 5 weken duren voordat de uiting op jouw gevel of terrein staat te shinen. In sommige gevallen laat de plaatsing iets langer op zich wachten. Soms zijn we afhankelijk van externe factoren.

Ja, voor alle uitingen die je buiten plaatst heb je een vergunning nodig. Dit zal bij jouw gemeente aangevraagd moeten worden. Heb je hier hulp bij nodig? Dan horen we het graag. Wij hebben hier vaker mee te maken gehad, dus kunnen je hier bij helpen!

Ja! Lichtreclame moet op de primaire stroomvoorziening worden aangesloten. Wij raden aan om dit te aan te laten sluiten door een deskundige elektricien.

Er zal gezorgd moeten worden voor een gladde, obstakelvrije omgeving. Twijfel je over welke voorbereidingen er getroffen moeten worden? Vraag het ons!

Bekijk ook