Voertuigbelettering

Voertuigbelettering is een breed begrip: van een logo op de deur je auto volledig in laten pakken met folie (wrappen). Met een strakke belettering van de Signploeg weet je zeker dat jouw voertuig op gaat vallen! Wil je alleen je ramen laten tinten of je auto laten ontchromen? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres. Onze ontwerpstudio bedenkt de vetste visuals voor op je bestelbus of bedrijfswagen. Bekijk hier alle projecten om inspiratie op te doen.

Veel gestelde vragen

Ja dat doen we! Er moet dan wel een droge en stofvrije ruimte beschikbaar zijn waar onze monteurs kunnen plakken. We kunnen in heel het land komen plakken, maar houd wel rekening met eventuele extra reiskosten.  

Voertuigbelettering is een enorm breed begrip. Dit kan liggen tussen de € 150,- en € 3000,-. Het verschilt natuurlijk nogal of je één sticker wil laten plakken of je jouw auto volledig laat inpakken. We maken altijd een voorstel en offerte op maat.

Als je een offerte aanvraagt, ontvang je binnen 48 uur een offerte. Is de offerte akkoord, dan kunnen we gaan inplannen. In sommige gevallen kan dit na een week, andere gevallen kan dit een paar weken duren.

Dit ligt geheel aan het ontwerp. Dit kan van een uur tot zo’n 3 werkdagen duren. Als we het binnen een paar uur kunnen doen, kan je rustig bij ons op je auto wachten. Wij zorgen voor koffie, thee en wifi. Duurt het wat langer? Dan kunnen we indien nodig zorgen voor vervangend vervoer.

Het grootste voordeel van plakken is dat het niet permanent is. Wil je volgend jaar weer een ander kleurtje? Dan kan dat gewoon. Je hele auto laten wrappen is bovendien goedkoper dan laten spuiten!

Bekijk ook