PPF – Paint Protection Film

Auto beschermen tegen krassen bij Signploeg

Je auto beschermen tegen krassen en weersinvloeden in Amersfoort? Misschien is paint protection film wat voor jou! Met een onzichtbare folie die de lak van jouw auto niet beschadigd, bescherm jij je auto voor alle weersomstandigheden. Door de folie blijft je auto als nieuw en blijft je dagwaarde stabiel, ook bij intensief gebruik. Wil je meer weten over paint protection film? Lees verder of maak een afspraak met ons. Daarnaast bent je van harte welkom voor andere signing opdrachten bij Signploeg.

JE Auto beschermen tegen krassen met folie

Paint protection film is sinds een paar jaar erg populair bij autobezitters. Steeds meer mensen willen hun auto beschermen tegen krassen. Paint protection film is een transparante beschermfolie die op de lak van de auto wordt aangebracht. De folie is zo ontworpen dat het een zelfherstellend vermogen heeft tegen kleine krassen. Daarnaast is de folie hydrofoob wat betekent dat het vuil- en waterafstotend is.

Voordelen van paint protection film

De dagwaarde van je auto blijft stabiel door je auto te beschermen tegen krassen. Geen wonder dat je jouw auto met paint protection film wilt laten wrappen! Paint protection film biedt naast je auto beschermen tegen krassen nog vele andere voordelen. Paint protection film biedt onder andere bescherming tegen:

  • Steenslag
  • Deukjes in de lak
  • Grind
  • Insecten
  • Beschadiging in de lak door vogelboek
  • Oliën, zuren en zouten

En verder…

  • Verhoogt paint protection film de duurzaamheid van je autolak
  • Vermindert het risico op verkleuring van de lak
  • Is het gemakkelijk te onderhouden

Als je veel tijd doorbrengt op de weg, zul je waarschijnlijk sneller kans hebben op schade aan je auto. Door het extra laagje blijft je auto er beter uit zien. Je auto beschermen tegen krassen kan dus heel goed met de paint protection film.

Wat kan signploeg voor je doen?

Signploeg heeft vakmensen in huis met veel kennis over een auto beschermen tegen krassen. Deze specialistische klus kunnen wij als de beste! Naast je auto beschermen tegen krassen, is het team van Signploeg in staat om ook veel andere creatieve klussen uit te voeren met betrekking tot auto’s. Dus ben je nog niet klaar voor een nieuwe auto, maar heb je wel zin in een nieuwe kleur? Twijfel niet te lang en neem contact op met de Signploeg.

Auto beschermen tegen krassen? Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd hoe wij jouw auto kunnen beschermen tegen krassen? Neem contact op met Signploeg. We staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en een krasvrije auto!

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie