Striping voor jouw auto

Bij auto striping, zijn er veel soorten tape die je kunt gebruiken. Ga voor een dunne, dikke of dubbele variant. Als wij de tape aanbrengen, maken wij alleen gebruik van de beste materialen. De stickers zijn van topkwaliteit. Ze kunnen tegen de zon, regen en een ritje door de wasstraat.
Auto striping is een precieze klus. Signploeg is goed in details en plakt de tape tot op de millimeter nauwkeurig. Het resultaat is een strakke streep, zonder bubbels onder de stickers en een goede hechting.

Streepje meer of minder

Wil je iets bijzonders? Jouw wens, onze striping. Pimp je auto eens met een two-tone. Kies voor een donker dak en een lichtere zijkant. Wil je meer dan een streep? Wij laten graag zien wat we kunnen. Met stickers plakken we namelijk ook een Engelse vlag op het dak van je mini. Onze striping is overigens ook geschikt voor vrachtwagens, caravans en boten.

Recente Striping projecten

Vrachtwagenwrap voor Van Marwijk Group

Grootschalig werk voor Van Marwijk Na het zien van ons werk bij Lifting wist Van Marwijk Group direct: ‘Signploeg, daar moeten we zijn.’ Twee gloednieuwe vrachtwagens stonden klaar om in een nieuw jasje gestoken te worden. Van het eerste ontwerp tot het laatste plakwerk: wij hadden het hele proces in handen. We hebben een tof […]

Bekijk project
Suzuki-front-striping

Striping Suzuki

Striping Suzuki Swift RS Deze new Suzuki Swift RS had een stoere “race look” nodig. Suzuki Nederland heeft bij de Signploeg gevonden wat ze zochten! Met de nodige striping en belettering heeft deze Suzuki een echte race uitstraling gekregen. Nadat de Signploeg deze auto heeft geplakt is deze volledig getuned tot een echte race swift. Zo zie […]

Bekijk project

Finitouch Race BMW

Striping Race BMW Deze BMW heeft een stoere striping en een opvallende verschijning op het circuit. De striping is aangebracht middels 3M IJ480 serie.

Bekijk project

Eventbrite striping

Striping Audi Q2 Eventbrite wilde een opvallende en toch rustige belettering. Met de felle oranje kleur vallen ze zeker op!De belettering van deze Audi is volledig in de stijl van Eventbrite. Strak, minimalistisch, maar toch opvallend.Dat is waar de belettering aan moest voldoen! Zelfs met een minimale belettering, kun je grote resultaten behalen! Bekijk meer belettering of ga voor een volledige wrap.

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie