Volkswagen ID. Buzz ontwerp door Signploeg

Signploeg helpt je graag met een ontwerp voor jouw Volkswagen ID. Buzz, zodat jouw wagen een echte eyecatcher op de weg wordt! Jouw bedrijfsidentiteit uitgewerkt op een volledig elektrische ID. Buzz zorgt voor naamsbekendheid en laat jouw bedrijf opvallen bij voorbijgangers. Of dit nou rijdend of geparkeerd is, een Volkswagen ID. Buzz ontwerp trekt de aandacht! Wij hebben al veel bedrijven blij mogen maken met een Volkswagen ID. Buzz ontwerp, die nu herkenbaar op de wegen zijn.

Wat een Volkswagen ID. Buzz ontwerp voor jouw bedrijf kan betekenen

Een Volkswagen ID. Buzz ontwerp is een effectieve manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een carwrap geeft een professionele uitstraling en zorgt voor een eenheid tussen bedrijf en vervoer. De mogelijkheden bij carwrappen zijn eindeloos, waardoor een Volkswagen ID. Buzz ontwerp perfect aansluit bij de huisstijl van elk bedrijf. Naast dat jouw bolide er fantastisch uitziet wordt de originele lak van de auto beschermt tegen krasjes. Dat is handig, want de signing is op elk moment weer te verwijderen; en dat zonder lijmsporen! Dan kan je altijd weer terug naar de originele staat van de auto of kiezen voor een nieuw ontwerp. Zo groeit jouw bedrijfswagen mee met het bedrijf!

Waarom is de Volkswagen ID.Buzz zo populair?

De ID. Buzz is al niet meer weg te denken van de wegen; het is een populaire bedrijfswagen door de veelzijdigheid die de auto met zich meebrengt. Ook bij Signploeg merken we dat, want we mogen steeds meer ontwerpen voor deze prachtwagens verzorgen. Met name de retrostijl van onze designs – die perfect aansluiten bij de retro-looks van de ID. Buzz – zorgen voor de unieke uitstraling waar bedrijven naar op zoek zijn.

Drie voordelen van de ID. Buzz:

  • Volledig elektrisch;
  • Toegestaan in zero-emissie zones;
  • Veel ruimte.

De moderne twist op de oude Volkswagen T1 is dus een groot succes. In de jaren ’60 ontworpen door Ben Pon: de Volkswagen bussen worden al jaren als bedrijfswagens gebruikt. Wat begon als snelle schets in een agenda bloeide op tot de meest herkenbare bus ter wereld. Ook wij werken al jaren samen met POUW-dealers en Pon dealers om alle soorten Volkswagenbussen te verzorgen.

De specialisten bij Signploeg

Bij Signploeg zijn we bereid om jou te helpen met de beste keuze als het gaat om jouw Volkswagen ID. Buzz ontwerp! We denken graag met je mee en regelen alles voor je. Met onze specialisten ontwerpen wij een Volkswagen ID. Buzz die helemaal bij jouw bedrijf past. Een volledige signing op of alleen een kleine toepassing zoals logo of slogan? Signploeg helpt je verder! Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van ID. Buzz belettering en signing. Doe inspiratie op en bekijk de mogelijkheden.

Zichtbaar worden met een Volkswagen ID. Buzz ontwerp?

Neem contact met ons op!

Door middel van een Volkswagen ID. Buzz ontwerp creëer je naamsbekendheid voor jouw bedrijf! Ben je benieuwd wat Signploeg voor je kan betekenen? Neem contact met ons op! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.