Welkom Chenee!

Signploeg blijft groeien. Al een tijdje is Chenee bij ons aan het werk maar het werd hoog tijd om hem te introduceren. Wij zijn namelijk erg blij met hem in ons team.

“Voorheen werkte ik bij een ander signbedrijf. Dit bedrijf werd overgenomen door een andere partij met een hele andere visie. Helaas paste die visie niet bij mij. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw bedrijf. Ik kwam Signploeg tegen en was direct enthousiast.

Nadat mijn eerste gesprek wist ik het zeker: hier zie ik mezelf zeker werken. Tijdens mijn proefdag werd dit gevoel bevestigd. Ik had het erg naar mijn zin, en inmiddels zijn we alweer weer 6 maanden verder!”

Naast dat Chenee fantastisch auto’s kan wrappen, kan hij ook ramen tinten! Deze techniek is niet makkelijk, dus het is geen overbodig luxe om iemand in ons team te hebben die dit perfect kan. Het lastige aan ramen tinten: normaal kan je folie uitrekken, waardoor je het heel strak kan plakken. Bij het tinten van ramen is het andersom; de folie krimpt. Je kan het je vast wel voorstellen, maar dat vereist dus een goede techniek. Gelukkig weet Chenee precies hoe hij dat moet aanpakken. Welkom in ons team Chenee!

Lees ook

Hitte buiten houden? Gebruik UV folie!

Als je in een pand werkt met veel raampartijen, is de kans aanwezig dat de zon de hele dag door de ramen schijnt. Met als gevolg dat je het gevoel hebt alsof je in een bloemenkas zit te werken. De oplossing? UV folie!

Gevelreclame-hoptimaal-bierwinkel

Zó zorg je er voor dat jouw reclamebord opvalt!

Opvallen willen we allemaal, toch? Wanneer je er voor wilt zorgen dat niemand meer om jouw bedrijf heen kan, is een reclamebord een goed middel. Hoe zorg je er nou voor dat jouw reclamebord opvalt? Wij geven je tips! Breng de juiste boodschap over Dit klinkt zo klaar als een klontje. Natuurlijk moet je op […]

Onderweg opvallen met je wagenpark

Voor bedrijven waarvan meerdere bedrijfsauto's rondrijden is het interessant om het wagenpark te laten beletteren. Zo zet je jouw 'vloot' in als rijdende reclameborden. Je bent eigenlijk gek als je het níet doet!