‘Het leukste signbedrijf van Amersfoort’

Mensen blij maken met ons werk

Het begint met passie voor creatie. De wil om iedere dag iets beters te maken is groot. We pushen onzelf om voorop te blijven lopen, te vernieuwen. Geen kunstje dat op repeat staat. Beelden, inspiratie en creatie zijn altijd voorhanden. Voor iedereen. Wij dagen onszelf uit om te blijven verrassen, altijd weer opnieuw: Challenge accepted.

Ons DNA

Bij Signploeg beschikken wij allemaal over hetzelfde DNA. Het StalDNA. Wij werken hard én we hebben plezier met elkaar. Legendarische borrels, vele woordgrappen en een potje darten tijdens de pauze. Dat is werken bij Signploeg.

Signploeg zorgt voor elkaar

Een topconditie tijdens je werk! Daar gaan we voor. Hoe zorgen we daarvoor? De lunch wordt verzorgd, hierdoor kan je net iets langer in bed blijven. Na de lunch kan je even ontspannen met een potje darten of een wandeling in het natuurgebied wat bij ons in de buurt ligt.
Borrels zijn voor ons geen onbekend terrein. We houden van een biertje (of iets anders) na het werken. Een keer per jaar hebben wij een teamuitje die je nooit meer vergeet.

De zakelijke voordeeltjes

  • Wij zorgen voor je lunch
  • Drankjes in onze bananenbar
  • Jaarlijks weekendje weg met al je collega’s
  • Zelf je pensioen bepalen
dtp-signploeg-amersfoort

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert
Nadat je gereageerd hebt op één van onze vacatures gaan we jouw sollicitatie zorgvuldig bekijken. Vaak krijg je binnen een week al een uitnodiging voor ons eerste afspraakje!

Ons eerste afspraakje
Spannend! Ons eerste afspraakje. Zenuwachtig? Relax. In dit gesprek gaan we kennis met elkaar maken. Wie ben je precies? We gaan inhoudelijk in op je CV, kijken of jij de skills hebt voor de functie en of jouw wensen overeenkomen met wat wij bieden. Je krijgt een rondleiding door de Stal en je maakt kennis met je aanstaande collega’s.

Meeloopdag
We vinden het belangrijk dat jij past tussen de gezelligheidsdieren in onze Stal. Daarom mag je een dag meelopen, zodat jij de sfeer kunt proeven en kunt kijken of de werkzaamheden passen bij jouw verwachting. Tijdens deze dag kunnen wij ook kijken of we bij elkaar passen. Je krijgt daarom tijdens deze dag ook een opdracht zodat we kunnen zien wat voor vlees we in de kuip hebben!

De vervolgafspraak
Kijk! Een tweede date! Dat is een goed teken. Voordat we in het huwelijksbootje stappen moeten we natuurlijk even wat dingen bespreken. We gaan het hebben over salaris en de andere voorwaarden. Is het ons beide goed bevallen? Dan gaan we je een passend aanbod doen.

Wederzijdse liefde
Als de liefde van twee kanten komt is het tijd om ‘ja’ te zeggen. Heb je jouw contract getekend? Dan mag je jezelf ‘Interieur van de Stal’ noemen. Daar moet op gedronken worden. Welkom bij Signploeg!