EEN VERGUNNING VOOR GEVELRECLAME, HEB JIJ DIE NODIG?

Je wilt jouw pand laten opvallen. Hoe kan je dat het beste doen? Juist, met gevelreclame! Je ziet het al helemaal voor je, maar dan kom je erachter: je hebt een vergunning voor gevelreclame nodig. Misschien niet het leukste om achteraan te gaan, maar het blijft nodig. Signploeg helpt jou aan een gevelreclame vergunning. Met onze kennis helpen we jou door het proces heen. Zo besparen we samen moeite. Benieuwd naar wat wij voor jouw vergunning kunnen betekenen? Lees dan vooral verder!

WAT HOUDT EEN VERGUNNING VOOR GEVELRECLAME IN?

De vergunning die je voor gevelreclame nodig hebt is een omgevingsvergunning. Deze vergunning geeft jou de toestemming om dingen aan te passen aan jouw pand. Van kleine tot grote aanpassingen, zoals alarmsystemen, zonwering en dus ook gevelreclame. Verstandig is om altijd de omgevingsvergunning-check te doen. Het is namelijk niet altijd verplicht om een omgevingsvergunning aan te vragen. Deze check laat jou zien of jij een vergunning nodig hebt voor jouw gevelreclame.

ZO VRAAG JE HEM AAN!

De gevelreclame vergunning is bij jouw gemeente aan te vragen. Maar je kan er ook voor kiezen om de vergunning online aan te vragen via het Omgevingsloket. Daar heb je nog wel iets extra’s voor nodig: een eHerkenning. Dit is een soort DigiD voor bedrijven. Nadat je bent ingelogd volgt er een lange lijst met vragen. Dit kan je verwachten:

  • De grootte van de gevelreclame
  • Het materiaal wat je gebruikt
  • Of het verlichtte letters zijn

Vul deze vragen zo specifiek mogelijk in. Zo weet je zeker dat de vergunning goed wordt aangevraagd.
 

SIGNPLOEG HELPT!

Wat een klus, kan je nu denken. Dat snappen wij bij Signploeg maar al te goed. Daarom nemen wij graag het regelen van een vergunning op ons. Signploeg heeft al jaren ervaring en kent de weg in het veld. Wij gebruiken die kennis om het voor jou makkelijker te maken. Zo kan jij genieten van een nieuwe uitstraling van het pand, en zorgen wij voor de rest. Net zo makkelijk toch?

BINNEN NO TIME JOUW GEVELRECLAME VERGUNNING

Ons team bij Signploeg verzorgt jouw gevelreclame vergunning! Meer weten over hoe wij dat doen of heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op: hello@sigploeg.nl of bel naar 033 25 38 125

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie