Ekris MINI

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/08/IMG_2187-scaled-1.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/08/IMG_2185-scaled-1.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/08/IMG_2143-scaled-1.jpg )

Dé auto van de toekomst: de duurzame MINI van Ekris

Wil je onze andere carwraps zien? Bekijk ze hier.

Challenge accepted

Het doel van Ekris was een over-de-top-uitstraling om aandacht te trekken voor een goed doel: duurzaamheid. Challenge accepted! De auto tot leven brengen met bloemen, dat was het initiële idee. Maar hoe realiseer je dit? Door de motorbak te vervangen door bloemen komt er leven in de brouwerij. Het elektrische blok gooide helaas roet in het eten. Maar wij zouden Signploeg niet zijn als we niet in oplossingen denken. De auto heeft alsnog de wow-factor dankzij de bloemen en blaadjes op de hele auto. Het dak en de spiegels zijn in een houtstructuur geplakt. Hierdoor vallen ze extra op! Op naar een duurzame toekomst met deze wrap.        

Big Love

Het is belangrijk om te werken aan een duurzame toekomst. En daar doen wij natuurlijk graag aan mee. We zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat van de MINI. Big Love naar Ekris en het kiezen voor Signploeg. Spot jij de MINI ergens?

Vorig project

Bzzzondere gasten

Bekijk project

Volgend project

Eventbrite striping

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie